• BIST 9693.46
  • Altın 2514.321
  • Dolar 32.5741
  • Euro 34.7831
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Tküugd Hayırsever İşadamına Aracılık Etti

Tküugd Hayırsever İşadamına Aracılık Etti
Bartın'da öğrencilere kış yardımı yapmak isteyen işadamı ismini gizlemek isteyince, Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği'ni aracı...

Bartın'da öğrencilere kış yardımı yapmak isteyen işadamı ismini gizlemek isteyince, Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği'ni aracı etti. Yardımlar okula Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Güngör Yavuzaslan tarafından ulaştırıldı.

Bartın'da yaşayan ve adının açıklanmasını istemeyen hayırsever bir iş adamı kış mevsimi dolayısıyla Bartın'ın en ücra okullarından biri olan Merkeze bağlı Arıt bölgesindeki Aydınlar İlkokulu ve Ortaokulu'nda öğrenim gören öğrencilere bot yardımında bulundu. Yardımlar okula Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Güngör Yavuzaslan tarafından ulaştırıldı.

Okulu ziyaret ederek yardımı ulaştıran Yavuzaslan, "Zor geçen kış günlerinde Bartınlı bir işadamı Arıt bölgesindeki öğrencilere yardım etmek istedi. Birlikte okul idaresiyle irtibata geçerek bir çalışma yaptık. İhtiyacı olan öğrencilerimizi tespit ederek hediyelerimizi ulaştırdık. Bunu da Bartın'da imkânı olan işadamları ve hayırseverlere örnek olması açısından da haberleştirerek kamuoyuna duyurmak istedik" dedi.

"İMKÂNI OLAN YARDIM YAPSIN"

'Burnumuzun dibinde yanı başımızda gerçekten zor durumda olan başta öğrenciler olmak üzere birçok insanımız var" diyen Yavuzaslan "Herkes imkânı dahilinde bir şeyler yapmalıdır. İşadamımız böyle birçok çalışma yapmasına rağmen bugüne kadar hiçbir şekilde medya ve kamuoyuyla paylaşmadı. İsminin açıklanmasını da istemedi" şeklinde konuştu.

Yavuzaslan ayrıca, Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği tarafından yapılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında ileriki günlerde aynı okulda Hacivat Karagöz Gölge Oyunu sergileneceğini de kaydetti.

Tküugd Hayırsever İşadamına Aracılık Etti

Tküugd Hayırsever İşadamına Aracılık Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim