• BIST 9577.66
  • Altın 2471.216
  • Dolar 32.4424
  • Euro 34.4823
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Tiyatro Sahnesinde Sürpriz Evlenme Teklifi

Tiyatro Sahnesinde Sürpriz Evlenme Teklifi
Maltepe Belediyesi'nin çalışanlarının canlandırdığı "Yer Altındakiler" adlı tiyatro oyununda sürpriz bir şekilde sahneye çıkan Ceyhun Emrah Hayman,...

Maltepe Belediyesi'nin çalışanlarının canlandırdığı "Yer Altındakiler" adlı tiyatro oyununda sürpriz bir şekilde sahneye çıkan Ceyhun Emrah Hayman, kız arkadaşı Zeynep Kandemir'e evlenme teklif etti. Genç kızın "evet" cevabı salondakiler tarafından ayakta alkışlandı.

Maltepe Belediyesi çalışanlarından oluşan Tiyatro Maltepe ekibi tarafından 11'inci kez sahnelenen Aziz Nesin ve Anton Pavloviç Çehov'un eserlerinin derlemesi "Yer Altındakiler" isimli tiyatro oyunu renkli görüntülere sahne oldu. Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen oyunda sahneye çıkan 30 yaşındaki Ceyhun Emrah Hayman geceye damgasını vurdu. Tiyatronun ilk perdesinin bitmesine saniyeler kala sahneye çıkan Hayman, 25 yaşındaki kız arkadaşı Zeynep Kandemir'e evlenme teklif etti. Tiyatro sahnesinde kız arkadaşına yapacağı evlilik teklifi öncesi duygularını anlatan Hayman, "Kız arkadaşımla bir süredir beraberiz, ona tiyatroda seyircilerin huzurunda sürpriz yaparak evlenme teklif etmek istiyorum. Kısa bir zaman sonra cevabı öğreneceğim çok heyecanlıyım" dedi. Alkışlar eşliğinde "Zeynep'im benimle evlenir misin" pankartının açıldığı tiyatro sahnesinden kız arkadaşına seslenen Hayman, "Birçok anı biriktirdik, birlikte tökezledik, birlikte kalktık. Bu hayatta her şeyi benimle paylaşmaya var mısın?" diyerek kız arkadaşını sahneye davet etti. Hiç beklemediği bir şekilde gelen evlilik teklifi alan genç kız şaşkınlığını gizleyemedi. Sahneye çıkan kız arkadaşının dizleri önüne çöken Hayman, aldığı yüzüğü kız arkadaşına uzattı. Zeynep Kandemir'in "evet" cevabı ise salondakiler tarafından ayakta alkışlandı. Çiftin mutluluğu gözlerinden okunurken, tiyatro oyunu da izleyenlerden tam not aldı.

GENÇ KIZ SÜRPRİZ TEKLİF KARŞISINDA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Kız arkadaşına tiyatro sahnesinde evlilik teklifinde bulunan Emrah Hayman, "Kabul etti çok mutluyum. Onu ağlarken görmek güzel değil ama onun teklifimi kabul etmesi çok güzel. Tiyatronun yönetmeni Kubilay Bey, annemin üzerinden bu fikirden bana bahsetti. Daha sonra bu teklifi yapma gereksinimi hissettim, sonucu güzel oldu" dedi.

Erkek arkadaşından aldığı evlilik teklifi sonrası "Heyecandan konuşamıyorum" diyen Zeynep Kandemir ise, "Hiç beklemiyordum, şu an şoktayım. Şuan ben konuşacak halde değilim. Ben arkadaşlarımın yanına gitmek istiyorum" diye konuştu.

Tiyatroda perdelerin kapanmasının ardından tezahüratlar eşliğinde arkadaşlarının yanına giden Zeynep Kandemir gözyaşlarını tutamadı.

Tiyatro Sahnesinde Sürpriz Evlenme Teklifi

Tiyatro Sahnesinde Sürpriz Evlenme Teklifi

Tiyatro Sahnesinde Sürpriz Evlenme Teklifi

Tiyatro Sahnesinde Sürpriz Evlenme Teklifi

Tiyatro Sahnesinde Sürpriz Evlenme Teklifi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim