• BIST 8728.32
  • Altın 2240.582
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.1296
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

Titi: "Bursaspor’u hak ettiği yere getireceğiz"

Titi: "Bursaspor’u hak ettiği yere getireceğiz"
Bursaspor'un Brezilyalı savunma oyuncusu Titi, lig sonuna kadar daha fazla puan alarak Bursaspor'u hak ettiği yere getireceklerini söyledi.

Bursaspor'un Brezilyalı savunma oyuncusu Titi, lig sonuna kadar daha fazla puan alarak Bursaspor'u hak ettiği yere getireceklerini söyledi.

Yeşil-beyazlı takımın tecrübeli oyuncusu Titi, akşam saatlerinde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Şampiyon olmuş bir takımda beklentilerin yüksek olmasının normal olduğunu ifade eden Titi, "İstenilen sonuçlar gelmeyince de baskı oluyor. Lig sonuna kadar daha fazla puan alıp, Bursaspor'u hak ettiği yere getireceğiz. Bursaspor'un oyuncusuysanız her zaman kazanmak için oynar ve ona göre hazırlanırsınız. Ligde zor bir dönemden geçtik ama iyi döneme gireceğimizi düşünüyorum. Sivasspor gibi zor bir takımı yendik. Bundan sonra daha iyi olacağına inanıyorum. Daha önce ligde şampiyon olmuş bir takımın formasını giydiğiniz zaman ve istenilen sonuçları alamadığınız zaman baskı olur. Her zaman bu olur. Yüksek kaliteli bir ekibe sahibiz. Bu da beklentileri yükseltiyor. Ligin sonuna kadar daha fazla puan alacağımıza ve Bursaspor'u hak ettiği yere getireceğimize inanıyoruz" dedi.

"İçerdeki performansımızı deplasman maçlarına da yansıtmamız lazım"

Kendi sahalarında iyi maçlar çıkarttıklarını ifade eden Brezilyalı oyuncu, "Deplasman performansımızın da gelişmeye ihtiyacı var. Gelişmemiz için elimizden geleni yapıyoruz ve içerideki performansımızı deplasman maçlarına da yansıtmamız lazım. Antalyaspor'la çok önemli maça çıkacağız. Bunun için de gereken hazırlığı yapıp, gerekenleri yapmamız lazım" diye konuştu.

Bursaspor'da kendisini yuvada gibi hissettiğini dile getiren başarılı oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"6-7 aydır Bursaspor forması giyiyorum. Arkadaşlarımla sağlıklı bir ilişkim var. Hocamla da öyle. Birçok şampiyonluk yaşamış bir hoca. Ligde böyle bir hocaya sahip olmak önemli."

"Bu bizim çözebileceğimiz konu değil"

Titi, parasal konularla ilgili sorulan soruya ise, "Bu bizim çözebileceğimiz konu değil. Biz saha içine odaklanıyoruz ve saha içinde yapılması gerekeni yapıyoruz. Onun dışındaki problemler bizim işimiz değil, bizler futbolcularız. Bizi ilgilendirmez" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim