• BIST 9548.09
  • Altın 2498.785
  • Dolar 32.4956
  • Euro 34.5451
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 25 °C

TISİAD'da Nevaf Kılıç güven tazeledi

TISİAD'da Nevaf Kılıç güven tazeledi
Türkiye Irak Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TISİAD) 2. Olağan Genel Kurulu'nda Nevaf Kılıç tekrar başkan seçildi.

Türkiye Irak Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TISİAD) 2. Olağan Genel Kurulu'nda Nevaf Kılıç tekrar başkan seçildi.

Radisson Blu Otel'de gerçekleştirilen Genel Kurul'da konuşan Kılıç dernek olarak kuruluşlarından bu yana tarafsızlık, gönüllülük, şeffaflık ve bağımsızlık ilkelerinden taviz vermediklerini belirtti. İş insanlarının sorunlarına sahip çıkarak öneriler getirmeye çalıştıklarını anlatan Kılıç, "TISİAD olarak bölgesel sorunların yanı sıra ekonomide ulusal ve sektörel sorunların çözümü için gayret göstermeye devam edeceğiz." dedi.

Mardin, Diyarbakır, Gaziantep, Adana, Mersin, Aksaray, Cizre, Şırnak, Silopi, Zaho, Duhok ve Erbil'de düzenledikleri toplantılarda bölge ekonomisinin sorunlarını iş insanları ile birlikte tartışarak çözüm önerileri getirmeye çalıştıklarını anlatan Kılıç şöyle devam etti: "Kardeşlik bağlarımızın yanı sıra en önemli ticaret partnerlerimizden biri olan Irak, daha iyi bir gelecek için şekillendiği son yıllarda aynı zamanda yeniden inşa edilmektedir. Bu süreçte ülkemizin Irak'a siyasi ve ekonomik katkısı büyük olmuştur. Bu katkı günden güne artarken Irak'ın yeniden inşasında Türk İşadamları harika işler çıkarıyor.

Ancak tüm Dünya'nın pay almak istediği bu gelişimden payımızı kaybetmemek, aksine arttırmak için avantajlarımızı iyi değerlendirmeli, bağlarımızı güçlendirmeliyiz."

Gündem maddelerinin görüşüldüğü genel kurulda yapılan oylamada Nevaf Kılıç, oy birliğiyle başkanlığa bir kez daha seçildi. TISİAD yönetimi şu isimlerden oluştu: Başkan Nevaf Kılıç, Abdullah Peker, Adem Yükselgüngör, Cavidan Demirağ, Cengiz Atalay, Erdal Alkan, Erhan Alaca, Gürtan Tandoğan, Habip Kamış, Hikmet Kenan Yozgatlı, Mehmet Şerif Zan, Reber Haşimoğlu, Şehmus Ceylan, Şerafettin Kadooğlu, Yusuf Nephan. Denetim kurulunda ise Şiyar Yüce, M. Cevat Bayar, Mustafa Ersoy yer aldı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim