• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Tıp Turnuvasının Şampiyonu Mehmet Akif Ersoy Hastanesi Oldu

Tıp Turnuvasının Şampiyonu Mehmet Akif Ersoy Hastanesi Oldu
Küçükçekmece Belediyesi tarafından "Tıp Bayramı Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenen futbol turnuvasının şampiyonu Mehmet Akif Ersoy Kalp, Göğüs,...

Küçükçekmece Belediyesi tarafından "Tıp Bayramı Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenen futbol turnuvasının şampiyonu Mehmet Akif Ersoy Kalp, Göğüs, Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi oldu.

Küçükçekmece Belediyesi ve Atakent Dergisi işbirliğiyle, "Tıp Bayramı Haftası" etkinlikleri çerçevesinde futbol turnuvası düzenlendi. Sekiz takımın katıldığı turnuvanın şampiyonu Mehmet Akif Ersoy Kalp, Göğüs, Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi oldu.

Hastaneler arasındaki iletişimi artırmak ve ekip ruhunu güçlendirmek amacıyla düzenlenen turnuva, 20 gün boyunca hayli çekişmeli geçen müsabakalara sahne oldu. İstanbul Trabzonspor tesislerinde oynanan yarı finalde, Mehmet Akif Ersoy Hastanesi, Akgün Tem Hastanesi takımını 7-2 skorla yenerek, turnuvanın şampiyonu oldu. Akgün Tem Hastanesi'nin ikinci olduğu turnuvada, Batı Bahat Hospital ise üçüncü oldu.

Müsabakalar sonunda Atakent Kültür ve Sanat Merkezi'nde ödül töreni gerçekleştirildi. Törene, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Güllüçayır, Küçükçekmece Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ömer Keser, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ve turnuvaya katılan sağlık çalışanları katıldı.

"TIP BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN"

Ödül töreninde konuşan Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Güllüçayır, "Her geçen gün gelişen tıp ilmiyle kendilerini geliştiren doktorlarımız, gece gündüz demeden insan sağlığı için hizmet etmekte. Ben de bir doktor olarak mesleğimden gurur duyuyorum. İyi ki doktor olmuşum. Bu vesileyle, iyileştiren, yüz güldüren, sıhhatli bir hayat için deva üreten doktorlarımıza, hemşirelerimize ve sağlık çalışanlarımıza çok şey borçlu olduğumuzu biliyoruz. Üzerine düşen her türlü görevi zamanında ve tam yapan bütün sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlar, saygılar sunarım" diye konuştu.

Törende, protokol üyeleri tarafından dereceye giren takımlara madalya ve kupaları takdim edildi.

Tıp Turnuvasının Şampiyonu Mehmet Akif Ersoy Hastanesi Oldu

Tıp Turnuvasının Şampiyonu Mehmet Akif Ersoy Hastanesi Oldu

Tıp Turnuvasının Şampiyonu Mehmet Akif Ersoy Hastanesi Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim