• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Timsah Arena’da Sessiz Gece

Timsah Arena’da Sessiz Gece
Bursaspor, cezası sebebiyle seyircisiz oynanan karşılaşmada Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı.

Bursaspor, cezası sebebiyle seyircisiz oynanan karşılaşmada Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı. Zirve mücadelesi veren sarı-lacivertli ekip, Bursa'da iki puan bırakırken, yeşil-beyazlı takım ise Timsah Arena'da çıktığı 3. maçında da mağlubiyet yaşamadı.

Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi ağırladı. Bursaspor'un cezası sebebiyle seyircisiz oynanan müsabakada gol sesi de çıkmadı. Lider Fenerbahçe bu sonuçla puanını 50'ye çıkararak liderliğini sürdürürken, yeşil-beyazlı ekip ise puanını 26'ya yükseltti.

TARAFTARLAR STAT DIŞINDAN DESTEK VERDİ

Medipol Başakşehir maçında yaşanan saha olayları sebebiyle tribün kapatma cezası alan Bursaspor, taraftarından yoksun olarak sahaya çıktı. Fenerbahçeli taraftarlar ise Bursa İl Spor Güvenlik Kurulunun aldığı karar doğrultusunda takımlarını stadyumda destekleyemedi. Tahkim Kurulu'nun kararı gereği stadyumda yer alamayan Bursasporlu taraftarlar, maç öncesi takımlarını stat dışından destekledi. Maç öncesi toplanan az sayıdaki yeşil-beyazlı taraftarın tezahüratları stat içinden de duyuldu.

BURSASPOR'DAN ANLAMLI PANKART

Bursasporlu futbolcular karşılaşma öncesi sahaya, "Türkiye Mehmetçik'e Mehmetçik Türk milletine emanettir" yazılı pankart ile çıktı. Öte yandan Ankara'da yaşanan terör saldırısı sonucu şehit olanlar için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

İLK YARIDA FENERBAHÇE ÜSTÜN

Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, Fenerbahçe'nin topla oynama oranlarında büyük üstünlük kurduğu gözlendi. Buldukları net pozisyonlardan yararlanamayan sarı-lacivertli oyuncular, ilk yarıyı yüzde 63 topla oynama oranı ile tamamlarken, Bursaspor ise yüzde 37 ile tamamladı.

ŞAMİL ÇİNAZ CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Karşılaşma öncesi ceza sınırında bulunan Bursaspor'un tecrübeli ismi Şamil Çinaz, mücadelenin 48. dakikasında Fernandao'ya yaptığı faul sebebiyle sarı kart gördü. 4 sarı kart sınırına ulaşan Şamil, ligin 23. haftasında oynanacak Eskişehirspor müsabakasında cezalı duruma düştü.

FENERBAHÇE FİRE VERMEDİ

Karşılaşma öncesi konuk ekip Fenerbahçe'de kart sınırında bulunan Diego, Alper, Caner, Volkan Demirel ve Alves, Bursaspor maçında birer kart daha görmeleri durumunda ligin 23. haftasındaki Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecekti. Sarı-lacivertlilerde Josef de Souza ve Robin van Persie, sarı kartla cezalandırılırken, sınırda bulunan oyuncular kart görmedi.

SESSİZ GECEDE GOL SESİ DE ÇIKMADI

Seyircisiz oynanan mücadelede gol sesi de çıkmadı. Sessizliğin hakim olduğu gece sonunda Bursaspor Yönetim Kurulu Üyeleri, alınan 1 puan sebebiyle yeşil-beyazlı oyuncuları alkışladı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim