• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Timsah Arena’da Kadrolar Belli Oldu

Timsah Arena’da Kadrolar Belli Oldu
Bursaspor, Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Bursaspor, Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak. İki takım taraflarının da yer almadığı mücadele öncesi kadrolar belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında yeşil-beyazlı ekip, Bursa Büyükşehir Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Bursaspor'un cezası sebebiyle seyircisiz oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Müsabakada hakem Mete Kalkavan düdük çalacak. Kritik mücadele öncesi her iki takımın da kadroları belli oldu.

BURSASPOR'UN İLK 11'İ

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, sahaya şu 11'i sürdü:

"Harun Tekin, Hajime Hosogai, Şamil Çınaz, Tomas Sivok, Aziz Behich, Ricardo Faty, Bekir Yılmaz, Pablo Batalla, Sercan Yıldırım, Deniz Yılmaz, Tomas Necid."

Yedekler: "Mert Günok, Jem Karacan, Cristobal Jorquera, Bakaye Traore, Balazs Dzsudzsak, Dany Nounkeu, Tom De Sutter."

FENERBAHÇE'NİN İLK 11'İ

Konuk ekip Fenerbahçe ise sahaya şu 11 ile çıkacak:

"Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Simon Kjaer, Bruno Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Josef de Souza, Volkan Şen, Diego Ribas, Luiz Nani, Jose Fernandao."

Yedekler: "Fabiano Ribeiro, Şener Özbayraklı, Alper Potuk, Ozan Tufan, Uygar Mert Zeybek, Michal Kadlec, Van Persie."

BURSASPOR'DA 3 EKSİK

Ligde lider konumda yer alan rakibine karşı sahaya galibiyet parolası ile çıkacak olan Bursaspor'da, iki eksik oyuncu bulunuyor. Sezon başında Fenerbahçe'den kiralık olarak kadroya katılan Slovak oyuncu Miroslav Stoch, sözleşmesindeki madde gereği, kaptan Serdar Aziz ve Emre Taşdemir ise sakatlığı sebebiyle sahada yer almıyor.

6 OYUNCU KART SINIRINDA

Bursaspor'da Fenerbahçe karşılaşması öncesi 6 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Forma giyemeyecek olan Stoch'un yanı sıra Dany, Erdem, Dzsudzsak, Bekir Yılmaz, Şamil ve Faty, sarı-lacivertliler ile oynanacak maçta forma şansı bulmaları ve kart görmeleri halinde ligin 23. haftasında oynanacak Eskişehirspor müsabakasında cezalı duruma düşecek.

FENERBAHÇE İLE LİGDE 94. RANDEVU

Bursaspor, sarı-lacivertli rakibi ile ligde 94. randevuya çıkıyor. İki ekip arasında bugüne kadar yapılan 93 maçta Fenerbahçe, 48 kez galibiyet sevinci yaşarken, Bursaspor ise 13 karşılaşmada sahadan 3 puan ile ayrıldı. İki takım arasındaki 32 mücadelede ise eşitlik bozulmadı. Bu karşılaşmalarda Fenerbahçe rakip filelere 147 gol atarken, Timsah ise 74 kez gol sevinci yaşadı.

ESKİ DOSTLAR İLK KEZ BURSA'DA

Öte yandan geçtiğimiz sezon Bursaspor'da forma giyen ve sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Volkan Şen, Ozan Tufan, Fernandao ile Şener Özbayraklı da sarı-lacivertli forma ile eski takımlarına karşı ilk kez Bursa'da sahaya çıkacak. Volkan Şen ve Fernandao ilk 11'de yer alırken, Şener Özbayraklı ve Ozan Tufan ise yedekler arasında yer alıyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim