• BIST 9698.39
  • Altın 2502.664
  • Dolar 32.5854
  • Euro 34.8559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Timsah Arena’da Gol Düellosu

Timsah Arena’da Gol Düellosu
Bursaspor, Süper Lig'in 20. haftasında sahasında karşılaştığı Medipol Başakşehir ile 3-3 berabere kaldı.

Bursaspor, Süper Lig'in 20. haftasında sahasında karşılaştığı Medipol Başakşehir ile 3-3 berabere kaldı. Gol düellosuna sahne olan müsabakada Bursaspor'un golcüsü Necid, 35. dakikada kırmızı kart görürken, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ise tribüne gönderildi.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında yeşil-beyazlı ekip, Bursa Büyükşehir Stadyumu'nda Medipol Başakehir'i ağırladı. Gol düellosuna sahne olan mücadele 3-3'lük eşitlikle sonuçlandı. Tomas Necid'in kırmızı kart görmesiyle 55 dakikasını 10 kişi oynayan Timsah, aldığı beraberlikle puanını 25'e yükseltti. Medipol Başakşehir ise 34 puanla 3. sıraya yerleşti.

NECID'DEN 11. DAKİKADA 11. GOL

Ligde son 3 haftayı boş geçmeyen Çek golcü Tomas Necid, Başakşehir mücadelesinde de rakip fileleri havalandırmayı başardı. Geride kalan haftalarda 10 golü bulunan Necid, mücadelenin 11. dakikasında Sercan Yıldırım'ın pasıyla attığı golle ligdeki gol sayısını 11'e yükseltti.

NECID KIZARDI, HAMZAOĞLU TRİBÜNE GÖNDERİLDİ

Bursaspor'da Çek golcü Tomas Necid, 35. dakikada oyundan atıldı. Necid'in girdiği kafa topu sonrasında ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atılmasına Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu da büyük tepki gösterdi. Sahaya girerek hakem Hüseyin Göçek'in yanına giden Hamzaoğlu, karara sert bir şekilde tepki gösterdi. Deneyimli teknik adam güçlükle sakinleştirilirken, bu tepkisinin ardından tribüne gönderildi. Öte yandan Bursasporlu taraftarlar da uzun süre, "Bursa düşmanı Hüseyin Göçek" şeklinde tempo tuttu.

SERCAN'DAN SON 4 HAFTADA 5 GOLE KATKI

Yeşil-beyazlıların sezon öncesi Galatasaray'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı golcü isim Sercan Yıldırım, performansıyla adeta göz dolduruyor. Ertuğrul Sağlam döneminde forma şansı bulmaktan güçlük çeken Sercan, Hamza Hamzaoğlu'nun göreve gelmesinin ardından daha çok süre almaya başlamıştı. 25 yaşındaki oyuncu, ligde oynanan son 4 karşılaşmada 3 gol, 2 asitlik katkı sağladı.

DENİZ YILMAZ İLK MAÇINDA YILDIZLAŞTI

Bursaspor'un ara transfer döneminde Trabzonspor'dan 3,5 yıllığına kadrosuna kattığı golcü oyuncu Deniz Yılmaz, yeşil-beyazlı forma ile çıktığı ilk resmi maçında taraftarların beğenisini kazandı. Sercan Yıldırım ve Aziz Behich'in attığı gollerin asistini yapan Deniz, 90 dakika sahada kaldı.

JEM KARACAN İLK KEZ FORMA GİYDİ

Yeşil-beyazlıların ara transferde kadrosuna kattığı bir diğer isim Jem Karacan da yeşil-beyazlı formayı ilk kez terletti. Jem, 89. dakikada Ricardo Faty'nin yerine oyuna dahil oldu.

BAŞAKŞEHİR GALATASARAY'I GERİDE BIRAKTI

Aldığı 1 puan ile puanını 34'e yükselten İstanbul ekibi Medipol Başakşehir, maç fazlasıyla Galatasaray'ı geride bıraktı. Abdullah Avcı'nın öğrencileri, 33 puanı bulunan sarı-kırmızılı ekibin 1 puan üstünde 3. sırada yer aldı. Galatasaray, ligin 20. haftasında bu akşam saat 19.00'da sahasında Konyaspor ile karşılaşacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim