• BIST 9645.02
  • Altın 2409.257
  • Dolar 32.5591
  • Euro 34.7092
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 21 °C

Ticaret Borsasından Basın Çalışanlarına Yemekli Kutlama

Ticaret Borsasından Basın Çalışanlarına Yemekli Kutlama
Alaşehir Ticaret Borsası ilçedeki basın mensuplarını akşam yemeğinde ağırladı.

Alaşehir Ticaret Borsası ilçedeki basın mensuplarını akşam yemeğinde ağırladı.

Alaşehir Ticaret Borsası Sosyal Tesislerinde verilen yemeğe Alaşehir Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Soygür, Meclis Başkanı Yılmaz Yıldırım, Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy ve yönetim kurulu üyesi Mevlüt Özer ve basın çalışanları katıldı.

Alaşehir Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Soygür, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Alaşehir'de görev yapan ulusal ve yerel basın çalışanlarına bir akşam yemeği verdi. Alaşehir Ticaret Borsası Sosyal Tesislerinde verilen yemeğe Alaşehir'de çalışan ulusal ve yerel basın çalışanlarının yanı sıra Alaşehir Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Soygür, Meclis Başkanı Yılmaz Yıldırım, Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy, Borsa yönetim kurulu üyeleri ve çalışanları katıldı.

SOYGÜR'DEN GAZETECİLERE TEŞEKKÜR

Yemekte bir konuşma yapan Soygür, yoğun bir tempoda, mesai mefhumu gözetmeden çalışan basın mensuplarının toplumun haber alma ihtiyacını karşılamak gibi çok önemli ve zor bir görevi yerine getirdiklerini söyledi. Kurum olarak Alaşehir'de görev yapan basın çalışanları ile iyi ilişkiler içinde olduklarını hatırlatan Soygür, "Basında görev yapan arkadaşlarımızla bir aile ortamında sohbet etmek, günün yorgunluğunu atabilmek, sohbet etmek ve tabi ki onların Çalışan Gazeteciler Gününü kutlamak için bu yemeği düzenledik. Amacımız karşılıklı sohbet etme imkanı bulabilmekti. Davetimize katılan tüm basın çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

DOĞAN; UNUTULMAMAK GÜZEL

Alaşehir'de görev yapan gazeteciler adına konuşan Nurettin Doğan da, Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Soygür ve yönetim kurulu üyelerine davet dolayısıyla teşekkür ederek, "Burada amaç yemek yemek değil, dostlukları pekiştirmek, dertleşmek. Bu bizim için güzel bir anı olacaktır. Borsa kurumunun ve Borsa Başkanı Hüseyin Soygür'ün, Çalışan Gazeteciler Gününü unutmaması bizim için memnuniyet vericidir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim