• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 21 °C

THY: Türkiye’yi uçurma sırası milli takımda

THY: Türkiye’yi uçurma sırası milli takımda
UEFA EURO 2016'nın resmi hava yolu sponsoru Türk Hava Yolları (THY), milli takım için özel reklam filmi düzenledi.

UEFA EURO 2016'nın resmi hava yolu sponsoru Türk Hava Yolları (THY), milli takım için özel reklam filmi düzenledi. Milli takım kadrosu fotoğraflarının yer aldığı uçak, reklam filminde görüntülendi. THY'nin kaptan pilotu, futbolculara "Türkiye'yi uçurma sırası artık sizde" diye seslendi.

Türk futbolunun en büyük destekçilerinden THY, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda büyük mücadeleye hazırlanan milli takımımız için bugün itibariyle tüm mecralarda yayına girecek olan "Kaptan Anonsu" temalı bir reklam filmi hazırladı. THY kaptan pilotunun, milli takım uçağındaki futbolcularımıza milletimiz adına anons yapmasıyla kurgulanan reklam filmi, milli takımın 2 yıllık mucizevi hikâyesini anlatırken diğer taraftan da takımlarıyla gurur duymak isteyen 78 milyonun hislerine kulak veriyor. Çekimlerinde 205 kişinin görev aldığı reklam filmi Antalya ve İstanbul'da 4 günde gerçekleştirildi.

THY uçağının havada ilerleme görüntüsüyle başlayan filmde kaptan pilot, milli takım oyuncularına seslendi. Kaptan pilot, "Değerli milli takım, kaptanınız konuşuyor. Her maçınızda beraber uçtuk. Her maçınızda aynı heyecanı paylaştık. Bu yolculuğa çıkmadan önceki iki yılda zorlu maçlar oynadınız. Ama bize hep umut, gurur olduğunuz. Göğsünüzdeki ay yıldızı hakkıyla taşıdınız. Sizin zaferleriniz bizim sevinçlerimiz oldu. Şimdi bir kez daha yepyeni bir yolculuktayız. Yine tek yürek olduk. Bu forma ile uçmaya hazırlandık. Bir kez daha "biz bitti demeden bitmez." demeniz için gün saydık. Haydi milli takım, bu formayı, bu bayrağı daha yukarılara taşıyın. Adınızı tarihe yazdırın. Dualarımız sizinle, Türkiye'yi uçurma sırası artık sizde." dedi.

THY'den reklamla ilgili şu bilgilere yer verildi: "Bayrak taşıyıcı havayolu ayrıca dijital dünyada başlattığı "Kaptanınız Konuşuyor" isimli kampanya ile taraftarlarını Euro 2016 yolunda milli takımı desteklemeye davet ediyor. kaptaninizkonusuyor.com web sayfası üzerinden düzenlenen kurguda, kampanya katılımcıları kolay ve pratik kayıt süreciyle kendi ses kayıtlarını siteye yükleyerek turnuva boyunca milli takıma desteklerini gösteriyorlar. Kampanyaya katılan 3 talihli, milli takımı Fransa'da tribünden izleme imkânı yakalıyor; yine kampanya katılımcısı 100 kişi ise, Milli Takım formasını kazanma hakkını elde ediyor. "Milli Takım Euro 2016" reklam filmi, https://www.youtube.com/watch?v=oT29IIhJpaU&feature=youtu.be web linki üzerinden izlenebiliyor. Küresel ölçekte önemli sponsorluklara imza atan bayrak taşıyıcı havayolu, geçtiğimiz aylarda UEFA ile gerçekleştirdiği işbirliği ile uluslararası spor camiasında oldukça ses getiren bir ortaklığa imza atmıştı. EURO 2016 turnuvasının resmi havayolu ilân edilen Türk Hava Yolları bu önemli turnuva öncesinde, futbolseverlere unutamayacakları bir futbol şöleni yaşatmak için, farklı ve eğlenceli bir dizi projeyi hayata geçirmeye devam edecek."

Cihan

THY: Türkiye’yi uçurma sırası milli takımda

THY: Türkiye’yi uçurma sırası milli takımda

THY: Türkiye’yi uçurma sırası milli takımda

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim