• BIST 9079.97
  • Altın 2307.372
  • Dolar 32.3157
  • Euro 35.0355
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

THY müdüründen şok Gülen tweeti

THY'de Marka Müdürü olarak görev yapan Serdar Öztürk’ün Fethullah Gülen’le ilgili tweeti tepki çekti. THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu gerekenin yapılacağını söyledi, Gülen'in tepkisini ise Herkul.org sitesinin editörü Osman Şimşek açıkladı.
TÜRK Hava Yolları’nda (THY) marka müdürü olarak görev yapan Serdar Öztürk’ün, Fethullah Gülen’e yönelik attığı tweet üzerine THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu gerekenin yapılacağını söyledi.
 
THY’de marka müdürü olarak görev yapan Serdar Öztürk’ün sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden "bi akp’li fetrullah hocayi bir kizla bule halvet halde hasna fisneli capslese, sonra bi da sen vs biz de eglensek" tweetini attı. Tepkiler üzerine sosyal paylaşım sitesinden açıklama yapan THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, "Thy müdürü ne maksatla olursa olsun edep dışı attığı twitt i kabul etmemiz mümkün değildir gereken yapılacaktır" dedi.
 
BİR TEPKİ DE HAKAN ŞÜKÜR'DEN
 
Serdar Öztürk’ün Fethullah Gülen’e yönelik attığı tweete Ak Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür de tepki gösterdi.
 
Şükür, "Kötü örnek olmaz. Kötü kötüyü temizlemez. Ne İbrahim Öztürk’ün dün söylediklerine ne de THY müdürü’nün bugün söyledikleri tasvip edilmez" dedi.
 
GÜLEN'DEN O TWEETE YANIT
 
Gülen'in bu tweetlere ne tepki verdiğini ise Gülen'in yanındaki isimlerden, aynı zamanda Herkul.org sitesinin editörü de olan Osman Şimşek Twitter'dan açıkladı.
 
Şimşek şunları yazdı:
 
Haddi aşan malum mesajı da kınayıcı bir iki cümle yazmaya hazırlanırken Hocamızın yanına vardım. 
Muhterem Hocamızın da üzülmüş olduğunu gördüm; “Acaba ne düşünüyor?” derken şunları söylediğini not ettim: 
“İnsan hata yapabilir, sürç-i lisan olmuştur. Ben şahsî haklarımı helal ediyorum. Dostlarımın da o türlü çirkinlikleri görmezlikten gelmelerini ve dil iffetini muhafaza etmelerini arzuluyorum. Lütfen, biz çirkin söz ve kaba davranışlarla hiç kimseyi rencide etmeyelim. Mü'min üslubundan katiyen ayrılmayalım.”
 
3.20131216095406.jpg
 
www.istanbulhaber.com
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim