• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Thof Başkanı Ozanoğlu’ndan, Büyükşehir Belediyesine Ziyaret

Thof Başkanı Ozanoğlu’ndan, Büyükşehir Belediyesine Ziyaret
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) Başkanı Hayri Gürhan Ozanoğlu, Malatya Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek, Başkan Vekili Şefik Şengün ile...

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) Başkanı Hayri Gürhan Ozanoğlu, Malatya Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek, Başkan Vekili Şefik Şengün ile bir araya geldi. Ziyarette konuşan Ozanoğlu, "Malatya bizim için çok önemli bir şehir" dedi.

THOF Başkanı Hayri Gürhan Ozanoğlu beraberinde Türkiye Halk Oyunları Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Deniz, İl Temsilcisi ve Halk Oyunları hocalarından oluşan bir heyetle birlikte Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Malatya'nın kendileri için çok önemli ve değerli bir şehir olduğunu belirten Ozanoğlu, "Önceki ziyaretimizde Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'a Malatya bizim kalemiz ifadesini kullanmıştım. Bunun sebebi buradaki kadrolarımıza güveniyoruz ve her türlü organizasyonumuzu gözümüz kapalı Malatya'mıza verebiliyoruz. Onun için Malatya bizim için çok önemlidir. Büyükşehir Belediye Başkanımız geçtiğimiz yıllarda yapmış olduğu çalışmalarla Türkiye genelindeki başarılarını ve değerlerini bir kez daha gösterdi. Federasyonumuza büyük katkıda bulundular. Büyükşehir Belediye Başkanımız başta olmak üzere bütün kadrosuna teşekkür edip şükranlarımı sunuyorum. Malatya'da görmüş olduğumuz yakın ilgi ve alakadan dolayı 2016 yılının ilk programını Malatya'ya gerçekleştirdim. Türkiye Halk Oyunları Federasyonu olarak görevimiz, bize emanet edilen kültürümüzü daha da ileriye götürecek çalışmalar yapmak, Gençliğimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak ve yarınlara sosyal birer birey olarak yetiştirmektir" şeklinde konuştu.

Halk Oyunları Federasyonunun çok önemli bir görev üstlendiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şefik Şengün ise folklorun kültürümüzde çok önemli bir yerinin olduğunu ifade etti. Şengün, "Folklorun kültürel fonksiyonun yanında sosyal ve sportif yönü de bulunmaktadır. Son yıllarda sosyal açıdan folklorumuz ön plana çıkmaya başladı. Her bölgemizin kendine has folklor kültürü ve kendine özgü kültürel zenginlikleri bulunmaktadır. Kültürümüzün yaşatılması konusunda Federasyon başkanımız gerçekten çok önemli bir görev üstlenmiş durumda. Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyaret sırasında Ozanoğlu, Başkan Vekili Şefik Şengün'e Federasyon plaketi hediye ederken, Şengün ise Ozanoğlu'na kayısı hediye etti.

Thof Başkanı Ozanoğlu’ndan, Büyükşehir Belediyesine Ziyaret

Thof Başkanı Ozanoğlu’ndan, Büyükşehir Belediyesine Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim