• BIST 9075.66
  • Altın 2300.653
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0795
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

THK Kuşadası Şubesi Yeniden Açıldı

THK Kuşadası Şubesi Yeniden Açıldı
Yaklaşık 2 yıldır kapalı olan Türk Hava Kurumu (THK) Kuşadası Şubesi yeniden hizmete açıldı.

Yaklaşık 2 yıldır kapalı olan Türk Hava Kurumu (THK) Kuşadası Şubesi yeniden hizmete açıldı. THK Kuşadası Şube başkanlığına Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Seydi Yıkılmaz getirildi.

THK Kuşadası Şube binasının açılış törenine Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ile birlikte kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Suyolcu iş merkezinde faaliyet gösterecek olan THK Kuşadası Şubesi'nin açılışında konuşan yeni şube başkanı Seydi Yıkılmaz, " Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından 1925 yılında türk havacılığını geliştirmek amacıyla kurulan Türk Hava Kurumu'nun Kuşadası Şubesini uzun zaman sonra tekrar açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaptığımız girişimler sonucu Türk Hava Kurumu Genel Başkanımız sayın Kürşat Atılgan'ın katılımlaryla, turizm haftasına da denk gelen bu günde yoğun katılımlı bir açılış gerçekleştirdik. Şubemizin açılmasında bizden hiçbir desteği esirgemeyen öncelikle Kuşadası Ticaret Odası ile Sayın Serdar Akdoğan'a ve her zaman yanımızda olan tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyorum " dedi.

THK Kuşadası Şube Başkanı Seydi Yıkılmaz ayrıca, "Amacı itibariyle Türk havacılığını geliştirmek olan Türk Hava Kurumu'nun Kuşadası Şubesi bundan sonra faal olarak çalışmaya başlayacak ve havacılık faaliyetlerini kuşadalılara sevdirmek için seminerlerden, maket uçak kurslarına kadar konuyla ilgili her alanda eğitim ve hizmet verecektir" diye konuştu.

Konuşmalarından ardından, THK Kuşadası Şubesi'nin açılışı Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan ve THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan'ın katılımıyla gerçekleşti.

THK Kuşadası Şubesi Yeniden Açıldı

THK Kuşadası Şubesi Yeniden Açıldı

THK Kuşadası Şubesi Yeniden Açıldı

THK Kuşadası Şubesi Yeniden Açıldı

THK Kuşadası Şubesi Yeniden Açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim