• BIST 9118.67
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

’The Underwater Paradise’ İstanbul’da

’The Underwater Paradise’ İstanbul’da
Çocuklar için en eğlenceli sömestr gösterisi "The Underwater Paradise" İstanbul Volkswagen Arena'da sergileniyor.

Çocuklar için en eğlenceli sömestr gösterisi "The Underwater Paradise" İstanbul Volkswagen Arena'da sergileniyor.

Şaşırtıcı lazer gösterileri, özel efekt ve ışık şovlarıyla harmanlanan ve her yaştan izleyicinin keyif aldığı görkemli gösteri, The Underwater Paradise" yoğun ilgiyle karşılandı. Keyifle izlenen gösteride, çocuklar su altının büyüleyici dünyasına tanıklık edip, rengarenk şovla coştular. Sahnede dev balonlar, hareketli balıklar, ışıltılı kostümleriyle akrobatik gösteriler büyük ilgiyle izlendi. Sömestrin en renkli gösterisi 30-31 Ocak ve 6-7 Şubat Volkswagen Arena'da çocuklarla buluşmaya devam edecek.

Gösteri sorumlusu Meriç Dündar, "Gösteriyi takip edenler için 30-31 Ocak ve 6-7 Şubat tarihlerinde saat 13:00 ve 16:00 olmak üzerek 2'şer seansımız bulunuyor. Herkesi buraya bekliyoruz. 7den 70'e herkesin keyfini çıkarabileceği aile gösterisi olacak. Çocuklar için eğitsel durumlar dışında eğlendiren bir gösteri. İnteraktif olarak izleyici katılabilecek. Lazer gösterileri, ışık gösterileri, akrobasi, pandomin, tiyatro efektleri, baloncuklar ve her şeyi içinde barındıran bir gösteri olması bizimde hoşumuza gidiyor. Bu gösteriyi Türkiye'ye getirebildiğimiz için kendimizi şanslı hissediyoruz. Herkesi buraya bekliyoruz. Bütün ailenin eğlenip, güzel zaman geçirebileceği bir gösteri olacak.'

Gösteriyi sergileyen oyuncular, "İlk defa Türkiye'ye gelmiyoruz. Daha önce tatil için geldik. Her zaman çok iyi insanlarla tanıştık çok iyi hizmet gördük. İlk defa buraya iş için geliyoruz. Bu kez rol değişiyor. Bu süper olacak. Ayrıca İstanbul'da bir sürü sihirbaz arkadaşımız var. Onlarda bizi izlemeye gelecek ve çok heyecanlıyız" dedi.

HER YAŞ İÇİN EŞSİZ VE MÜKEMMEL BİR DENEYİM

IEG Live ve 73 Organizasyon işbirliği ve Finansbank ana sponsorluğunda İstanbul'a gelecek olan The Underwater Paradise, 3 boyutlu sahnede izleyicilere rengarenk bir dünyanın kapılarını aralıyor. Volkswagen Arena'da gerçekleştirilecek şov, sualtı dünyasının Küçük Deniz Kızı, Altın Balık gibi klasiklerden de bazı referans ve alıntılarla, her yaştan izleyicinin içinde kendini bulabileceği modern bir peri masalı sunuyor.

TATİLİN SÜRPRİZİ

Ekim 2011'de Letonya'da ilk kez sahnelenen The Underwater Paradise, İtalya, İngiltere, İsviçre, Rusya, Katar, Endonezya, Lübnan ve Çin'de onbinlerce kişi tarafından izlendi. Özel efekt, ışık şovları ve müzikleriyle izleyenleri büyüleyen gösteri, seyircilerle interaktif bir şekilde ilerlemesi nedeniyle çocuklar kadar yetişkinler tarafından da ilgi görüyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim