• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 27 °C

TGB'den akademisyenlere: 'Terör örgütü PKK' diyemeyen 'çocuklar ölmesin' diyemez

TGB'den akademisyenlere: 'Terör örgütü PKK' diyemeyen 'çocuklar ölmesin' diyemez
Türkiye Gençlik Birliği (TGB) "Akademisyenler İnisiyatifi" bildirisine imza koyan öğretim görevlilerine tepki gösterdi.

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) "Akademisyenler İnisiyatifi" bildirisine imza koyan öğretim görevlilerine tepki gösterdi. TGB Antalya İl Başkanı Fatih Bozlar, akademisyenlerin PKK'ye terör örgütü diyemediklerini bundan dolayı da "kahrolsun PKK" diyemeyenlerin "çocuklar ölmesin" diyemeceğini savundu.

TGB Antalya üyesi gençler Günedoğu'da devam eden operasyonlar ve "Akademisyenler İnisiyatifi" bildirisiyle ilgili basın açıklaması yaptı. "Barış, kardeşlik, refah için PKK temizlesin" yazısının önünde basın açıklamasını okuyan TGB Antalya İl Başkanı Fatih Bozlar, güvenlik güçlerinin bölücü terör örgütü PKK'ye karşı uzun süredir mücadele verdiğini hatırlattı. Asker ve polise destek olmaya devam edeceklerini belirten Bozlar, "Amerika'nın kara gücü dediği PKK yapılan operasyonlar sonucu ağır darbeler almıştır. Emparyalist güçlerin güdümünde hareket eden ve onların maşalığını yapan PKK hızla güç kaybetmeye devam etmektedir. PKK'nın barutu tükendikçe devlete ve güvenlik güçlerine karşı kara propaganda yürütmektedir. Yalan sözler ve iftiralar ile devletimizi, askerimizi ve polisimizi yaftalayarak yine her zamanki gibi çocukları ve sivil vatandaşları sözde barış söylemlerini kullanarak, devlet katliam yapıyormuş gibi yansıtmaya çalışmaktadır." dedi.

TGB Antalya İl Başkanı, PKK'nın barış söylemleriyle kendilerini masumlaştırmaya çalıştığını, güvenlik güçlerinin yaptığı operasyonları da yıpratmaya çalıştıklarını ancak bunda başarıya ulaşamayacaklarını kaydetti. Türk halkı asker ve polisinin gerçek barışı getireceği bilince olduğunu ifade eden Bozlar, "Taktığınız barış maskesi mücadeleyi engelleyemeyecektir. Katil bellidir. Çocukları ve sivilleri öldüren PKK'nın barış maskesi düşmüştür. Sadece Türk halkının değil Kürt vatandaşlarımızın da PKK'ye tepkisi nettir." dedi.

TGB'den akademisyenlere: 'Terör örgütü PKK' diyemeyen 'çocuklar ölmesin' diyemez

TGB'den akademisyenlere: 'Terör örgütü PKK' diyemeyen 'çocuklar ölmesin' diyemez

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim