• BIST 9645.02
  • Altın 2414.694
  • Dolar 32.5576
  • Euro 34.6845
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 21 °C

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Koşar’dan Maltaspor’a Ziyaret

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Koşar’dan Maltaspor’a Ziyaret
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, Manisa 1. Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren 1975 Maltaspor'u ziyaret etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, Manisa 1. Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren 1975 Maltaspor'u ziyaret etti.

1975 Maltaspor Başkanı Bayram Kokulu, Antrenör Aygün Taşkıran ve 1975 Maltasporlu oyuncuların hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Kokulu, TFF Yönetim Kurulu Arif Koşar'a üzerinde adının yazılı olduğu forma hediye etti. Ziyarette konuşan Arif Koşar, eski bir Maltalı olduğunu belirterek, "Ben yarı Maltalı sayılırım. Yıllarca burada yaşadık, burada arkadaşlıklar edindik. Malta'yla her zaman gönül birlikteliğimiz olmuştur. 1975 Maltaspor takımı da bu semtin gençlerine sporu, futbolu sevdiren, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçlayan, fedakar insanların emekleriyle mücadele eden bir kulüp. Bütün semt ve mahalle kulüpleri Türk futboluna hizmet ediyor. Mahalle takımlarından bir çok futbolcu var. Bu anlamda bizler de bu tarz kulüplerin her zaman destekçisi olacağız." dedi.

"HEDEFİMİZ SÜPER AMATÖR LİG"

Ziyaretlerinden dolayı TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar'a teşekkür eden 1975 Maltaspor Başkanı Bayram Kokulu, "Biz geçtiğimiz sezon 2. Amatör Lig'de şampiyonluk yaşadık. Bu sezon da şampiyonluk şansımız devam ediyor. Lider olarak olmasa da play-off oynayarak hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. TFF Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Arif Koşar'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

1975 Maltaspor Antrenörü Aygün Taşkıran ise, kaliteli bir takım olduklarını ve Malta halkına şampiyonluk hediye etmek istediklerini söyledi. Son düdüğe kadar Süper Amatör Lig'e yükselmek için mücadele edeceklerini kaydeden Taşkıran, "Kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Son haftalardaki çıkışımızı kalan haftalarda da sürdürmek istiyoruz. Takımımıza bu anlamda güvenimiz tam." dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim