• BIST 9693.46
  • Altın 2499.907
  • Dolar 32.5633
  • Euro 34.7694
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

TFF-ülker Elit Futbol Köyleri Başladı

TFF-ülker Elit Futbol Köyleri Başladı
2015 yılı yaz dönemi TFF-Ülker Futbol Köyleri'nde antrenörleri tarafından seçilen 102 yetenekli çocuk, Elit Futbol Köyleri'nde buluşuyor.

2015 yılı yaz dönemi TFF-Ülker Futbol Köyleri'nde antrenörleri tarafından seçilen 102 yetenekli çocuk, Elit Futbol Köyleri'nde buluşuyor. 46'sı kız, 56'sı erkek olmak üzere 2 etap halinde düzenlenen kamplar, 25 Ocak-6 Şubat 2016 tarihleri arasında Kuşadası'nda gerçekleşiyor.

TFF-Ülker Elit Futbol Köyleri 2016 sezonu açıldı. Türkiye'nin dört bir yanından Kuşadası'ndaki Altınordu Futbol Kulübü Selçuk Tesisleri kampında bir araya gelen 12-13 yaş grubundaki yetenekli çocuklar, 1 hafta boyunca futbolun yanı sıra hayatlarında yeni açılımlar sağlayacak farklı eğitimler alacak. Uzmanlar tarafından düzenlenen eğitim programında minik sporcular; bizzat milli takım antrenörlerinden ileri seviye futbol eğitiminin yanı sıra kural bilgisi eğitimi de alacak. Beslenme eğitimlerini SÜGAV'ın (Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Vakfı) vereceği kampın sonunda ise antrenörler çocukların performansı ile ilgili teknik geri bildirim verecek. 7 günlük kamp boyunca futbol yeteneklerini geliştirecek; futbolun özünde yer alan kardeşlik, centilmenlik ve dayanışma ruhunu keşfedecek olan çocuklar, gezi gününde de Meryem Ana ve Efes'i gezme fırsatı yakalayacak.

Futbol Köyleri projesiyle bugüne kadar 5.300 çocuğa spor yapma, yeteneklerini geliştirme imkânı sağlandı. Dokuz yılda 200'e yakın erkek ve kız oyuncu, Futbol Köyleri'nden genç milli takımlara ve profesyonel takımlara seçildi.

Çocuklara yönelik projelere yatırım yapmayı çok önemseyen Ülker, altyapıya ve en önemlisi hareket eden, sporu seven nesiller yetişmesine büyük önem veriyor. Çocukların; fair play'i küçük yaşta öğrenmelerine, dengeli beslenme, satranç, drama gibi saha içinde ve dışında hayat boyu yararlanacakları eğitimler almalarına, sosyalleşmelerine, aktif yaşam ve dengeli beslenme anlayışı ile tanışmalarına olanak sağlayan Futbol Köyleri projesiyle, ülkemizdeki potansiyelin verimli bir şekilde değerlendirilmesi ve yetenek havuzunun genişletilmesi sağlanıyor. Ülker, 9 yıldır destek verdiği Grassroots kapsamındaki projelerle bugüne kadar 276.000'e yakın çocuğa ulaştı.

TFF-ülker Elit Futbol Köyleri Başladı

TFF-ülker Elit Futbol Köyleri Başladı

TFF-ülker Elit Futbol Köyleri Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim