• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Tes-İş Şube Başkanı Aydın, duyarlı şoförün ödülünü verdi

Tes-İş Şube Başkanı Aydın, duyarlı şoförün ödülünü verdi
Aydın'da Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından geleneksel hale gelen ayın şoförü seçimlerinde Kasım ayının şoförü apandisiti patlayan...

Aydın'da Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından geleneksel hale gelen ayın şoförü seçimlerinde Kasım ayının şoförü apandisiti patlayan yolcusunu hastaneye yetiştiren Hüseyin Öngören seçildi. Öngören'in ödülü Tes-İş Aydın Şube Başkanı ve Türk-İş Aydın Temsilcisi Mustafa Aydın tarafından verildi. Şoförlerin çok önemli bir kamu görevini ifa ettiğini belirten Başkan Mustafa Aydın, "Ameliyata giren bir yakınımızı nasıl önce Allah'a sonra hekime emanet ediyorsak her gün yol giden yakınlarımızı da önce Allah'a sonra şoförlerimize emanet ediyoruz. Bu nedenle böylesine örnek şoförlerimizi canı gönülden kutluyoruz" dedi.

Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifinin Son Durak Tesisleri'nde gerçekleştirilen ödül törenine Kooperatif Başkanı Okan Yalçın'ın yanı sıra Aydın Şoförler Odası başkanı Semih Özmeriç, kooperatif yönetimi ve bu ayın konuğu olan Tes-İş Şube Başkanı ve Türk-İş Aydın Temsilcisi Mustafa Aydın katıldı.

Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi olarak 27 ay önce başlattıkları ayın şoförü uygulamasını 27 aydır kesintisiz olarak sürdürdüklerini ve uygulamadan oldukça olumlu sonuçlar aldıklarını belirten Başkan Okan Yalçın, "Biz aynı zamanda kamu hizmeti veren bir kooperatifiz. Meslektaşlarımız zorlu ve bir o kadar da önemli bir görevi ifa ediyor. Yaklaşık 3 yıl önce yönetim olarak bir karar aldık. 27 aydır ayın şoförünü belirleyip plaket ile ödüllendiriyoruz. Aynı zamanda şoförümüzü yola hazırlayan hanımlarına da altın hediye ediyoruz. Uygulamadan oldukça verimli sonuçlar aldık. Hatta bizim uygulamamız birçok kuruma örnek oldu. Aydın'ın adına yakışır bir şekilde hizmet veren tüm şoförlerimizi kutluyoruz" dedi.

Aydın şoförünü belirlerken bir çok kriterin göz önünde tutulduğunu belirten Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç ise bir yandan trafik kurallarına azami derecede riayet ederek direksiyon sallayıp diğer yandan da insani ilişkilere hassasiyetle özen gösteren şoförlerin ödüllendirildiğini söyledi. Şu anda şehir içi yolcu taşımacılığı yapan tüm araçların kamera ile izlendiğini belirten Özmeriç, "Kasım ayının şoförü seçilip ödüllendirilmesine karar verilen Hüseyin Öngören kardeşimiz herkese yardımcı olan biri. İnsanlarımız artık şikayetlerini iletirken memnuniyetlerini de iletiyor. Şoförlerimizin yardımseverliklerinden dolayı aldığımız teşekkür telefonları bizleri sevindiriyor gururlandırıyor" dedi.

Ayın şoförü Hüseyin Öngeren'e plaket takdim edip altın hediye eden Tes-İş Aydın Şube Başkanı ve Türk-İş Aydın Temsilcisi Mustafa Aydın, başarı ve güzelliklerin her zaman ödüllendirilmesinden yana olduklarını belirterek sendika olarak benzer uygulamayı kendilerinin de yaptıklarını söyledi. Aydın, "Şoförlük mesleği gerçekten çok önemli bir meslek. İnsanların canını emanet ettiği ender kişilerden biri de şoförlerdir. Her gün binlerce kişiyi taşıyan, trafik ve çeşitli sıkıntılara rağmen güler yüzle insanlarımıza hizmet veren şoförlerimiz teşekkürü her zaman hak ediyor. Hüseyin Öngören'in geçen ay yolda apandisti patlayan yolcusunu hastaneye yetiştirmesi ayrıca teşekkür edilmesi gereken bir davranış" diye konuştu.

Tes-İş Şube Başkanı Aydın, duyarlı şoförün ödülünü verdi

Tes-İş Şube Başkanı Aydın, duyarlı şoförün ödülünü verdi

Tes-İş Şube Başkanı Aydın, duyarlı şoförün ödülünü verdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim