• BIST 9079.97
  • Altın 2302.765
  • Dolar 32.318
  • Euro 35.0939
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Terörle Mücadeleye Kuru Üzüm Desteği

Terörle Mücadeleye Kuru Üzüm Desteği
Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç öncülüğünde, Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından "Terörle mücadele eden kahramanlara destek kampanyası"...

Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç öncülüğünde, Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından "Terörle mücadele eden kahramanlara destek kampanyası" başlatıldı. Şırnak, Mardin'in Nusaybin ilçesi, Hakkari ve Yüksekova'da terör örgütlerine karşı zorlu koşullarda görev yapan polis ve güvenlik güçlerinin moral ve motivasyonunu arttırmak ve yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kuru üzüm kampanyası başlatıldı.

Salihli ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç öncülüğünde, "Kahramanlara destek" kampanyası başlattıklarını ifade ederek, "Ülkemizin birlik ve beraberliği için, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak için terör örgütlerine karşı kahramanca mücadele eden kardeşlerimize, dualarımız ve en kalbi duygularımızla yanlarında olduğumuz, onların bu kararlı ve azimli mücadelelerinin tüm ülkemizde yürekten hissedildiği ve desteklendiği bilinmektedir. Biz de Manisa İl Emniyet Müdürümüz Fevzi Bilgiç öncülüğünde Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak, Şırnak İlinde, Mardin-Nusaybin ve Hakkâri-Yüksekova İlçelerinde terör örgütlerine karşı olağanüstü gayretle mücadele eden fedakar meslektaşlarımızın moral-motivasyonunu arttırmak; onlara manevi olarak desteklemek ve onların yalnız olmadıklarını her şartta yanlarında olduğumuzu hissettirmek amacıyla, Salihli'den kuru üzüm göndermek suretiyle "Kahramanlara Destek" kampanyası başlatıyoruz. "Kahramanlara Destek" kampanyasına katılmak isteyen tüm Salihli halkımız, tüm sivil toplum kuruluşlarımız ve kamu kurumlarımız İlçe Emniyet Müdürlüğümüz (0 236) 714 20 06 nolu telefon ile irtibata geçebilirler." dedi.

BAĞIŞLAR DEĞERLENDİRİLECEK

Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan "Kahramanlara Destek" kampanyasına tüm Salihli halkı maddi olarak destek verebilecek. Kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşlar, Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğüne hizmet etmek amacıyla kurulan, Salihli Huzurlu Yaşamı Destekleme Derneği'nin Salihli Halkbank Şubesi (İBAN :TR 1500 0120 0956 4000 1026 0490)'nolu hesabına, dekontlarının açıklama bölümüne "Kahramanlara Destek" yazdırmak suretiyle de destek verebileceği ifade edildi. Kampanyaya maddi olarak destek veren vatandaşların yaptıkları bağışların ise kuru üzüm alınmak suretiyle değerlendirileceği belirtildi.

Terörle Mücadeleye Kuru Üzüm Desteği

Terörle Mücadeleye Kuru Üzüm Desteği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim