• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Terör Mağdurlarına Gıda Yardımı

Terör Mağdurlarına Gıda Yardımı
Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da terör mağdurlarına ulaştırılmak üzere 500 koliden oluşan gıda yardımını, yerine ulaştırılması...

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da terör mağdurlarına ulaştırılmak üzere 500 koliden oluşan gıda yardımını, yerine ulaştırılması amacıyla İyilikder yetkililerine teslim etti.

Yardım kolilerinin Diyarbakır'a gönderilmesi amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi önünde bir tören düzenlendi. Düzenlenen törene Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ziya Kesriklioğlu, İyilikder Malatya Şube Başkanı Mehmet Aslan ile ilgili şube müdürleri katıldı. Göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden İyilikder Malatya Şube Başkanı Mehmet Aslan, "Güneydoğu'da yaşanan mağduriyeti görerek doğu için "İyilik vakti" diyerek bir kampanya başlattık. Kampanyamıza duyarsız kalmayan belediyemize canı gönülden teşekkür ediyoruz. Belediyemiz kampanyamıza bir kamyon gıda yardımı ile katkıda bulundu. Bu yardımları ve derneğimizin hazırladığı yardımları Diyarbakır'da bulunan lojistik merkezine teslim edeceğiz" diye konuştu.

"YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK"

Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman mağdurların yanında olduklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen ise yardımların devam edeceğini ifade etti. Emecen, "Belediye olarak hem şehrimizde yaşayan hem de bölgemizdeki ihtiyaç sahipleri ile Suriyeli savaş mağdurları ve Suriye'deki Türkmenlere ihtiyaçları doğrultusunda yardımlarımız oldu. Bugün burada Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yaşayan terör mağduru ailelerimize de düzenlenen kampanya kapsamında yardım yapmaktayız. Bu yardımlarımızı önümüzdeki günlerde İyilikder aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırmış olacağız. İhtiyaç sahiplerine yaptığımız yardımlarımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir. Bu kampanyada emeği geçenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Terör Mağdurlarına Gıda Yardımı

Terör Mağdurlarına Gıda Yardımı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim