• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Terör 16 yaşındaki Peri'nin hayatını çaldı

Terör 16 yaşındaki Peri'nin hayatını çaldı
Başkentteki terör saldırısı, annesi hamileyken yaşamını yitiren babasını tanımadan büyüyen 16 yaşındaki Destina Peri Parlak'ın hayatını söndürdü. Peri'nin okul arkadaşı Erdem Çiper: "O, dünyanın en saf insanıydı.

​Başkentteki terör saldırısı,  annesi hamileyken yaşamını yitiren babasını tanımadan büyüyen 16 yaşındaki  Destina Peri Parlak'ın hayatını çaldı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, en büyük hayali iyi bir  üniversiteye girmek olan 10. sınıf öğrencisi Destina Peri Parlak, annesiyle  yaşama tutunmaya çalışıyordu. Ankara'daki terör saldırısı, Peri ile hayatı  paylaşan annesinin de yarınlarını kararttı.

Genç kızın Ayrancı Anadolu Lisesindeki fizik öğretmeni Ali Çiper,  olaydan sonra her yerde Peri'yi aradıklarını ancak uzun süre kendisinden haber  alamadıklarını söyledi.

Tek tek hastaneleri gezip yaralı listesine baktıklarını ancak gece  yarısı adli tıptan aldıkları haberle yıkıldıklarını anlatan Çiper, yaşadıkları  acıyı "Zor geçen saatler, gece yarısını vurduğunda bizim için daha da karardı.  Peri'nin öldüğü haberini aldık" sözleriyle dile getirdi.

Üniversiteli Can ve Zeynep Başak patlamada can verdi
 - "Oğlumun sınıf arkadaşıydı"

Peri'nin babasının, annesi hamileyken hayatını kaybettiğini belirten  Çiper, "Hayatta birbirlerinden başka kimseleri yoktu" dedi.

Çiper, "Peri çok çalışkandı, başarılı bir öğrenciydi. Her şeyden önce  çok kibardı. Herkes tarafından çok seviliyordu. Biz öğretmenleri de kimseleri  olmadığını biliyor ve yakından ilgileniyorduk. Milletçe başımız sağ olsun.  Oğlumun sınıf arkadaşıydı. Peri'nin yerinde oğlum da olabilirdi. Allah, annesine,  arkadaşlarına ve sevenlerine sabır versin" diye konuştu.

Peri'nin okul arkadaşı Erdem Çiper de "O, dünyanın en saf insanıydı.  Adı gibi periydi. Çok başarılıydı ve bir sürü hayali vardı. Çok ama çok üzgünüm"  ifadelerini kullandı.

16 yaşındaki liseli nakil beklerken terör saldırısında öldü

DURAKTA OTOBÜS BEKLİYORDU

Saldırıda olay yerinde olanlardan birisi ise Destina Peri Parlak adındaki genç kızdı.
Dakikalar önce bir arkadaşı tarafından sosyal medyada görüntüleri paylaşılan Destina Peri Parlak'ın, kanlı saldırı sırasında durakta otobüs beklediği anlaşıldı.

FOTOĞRAFI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

Saldırıdan sonra genç kızın olay yerinde yerde yattığını gösterdiği iddia edilen bir fotoğraf sosyal medyadan paylaşıldı. Sosyal medyada herkes Destina Peri Parlak'tan bir haber almaya çalışarak dualar etti.

Ankara’daki saldırıda iki öğrencisi ölen ODTÜ’den açıklama

GECE YARISI KESİNLEŞTİ

Destina'nın yaşadığına dair bir iz arayan herkes seferber oldu. Ancak acı haber gece 00:30'da geldi. Destina Peri Parlak'ın saldırıda öldüğü kesinleşti. Destina'nın arkadaşları ve yakınları sinir krizi geçirirken, sosyal medya da 16 yaşındaki bir kızın ölümüyle yasa büründü.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim