• BIST 9457.07
  • Altın 2497.709
  • Dolar 32.5927
  • Euro 34.8193
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

Termalspor Son Haftaya Lider Girdi

Termalspor Son Haftaya Lider Girdi
Türkiye Hentbol 1. Ligi'nde normal sezonun son haftasına girildi. Termalspor, kendi sahasında ağırladığı Yozgat Bozokspor'u da mağlup ederek, liderliğini...

Türkiye Hentbol 1. Ligi'nde normal sezonun son haftasına girildi. Termalspor, kendi sahasında ağırladığı Yozgat Bozokspor'u da mağlup ederek, liderliğini sürdürdü.

Türkiye Hentbol 1. Ligi'nde mücadele eden Termalspor, normal sezonda son haftaya girilirken liderliğini sürdürdü. Sahasında Yozgat Bozokspor'u konuk eden Termalspor, oldukça çekişmeli geçen maçta rakibini 31-30 mağlup etti.

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ak Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş, Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar ve belediye meclis üyesi ile kalabalık bir taraftar topluluğunun izlediği maç renkli görüntülere sahne oldu.

İlk yarısı konuk ekibin 17-14 üstünlüğüyle sona eren maçtan Termalspor 31-30 galip ayrıldı. Termalspor'da Yuru Babenkov 13 golle maça damga vururken, Edward Zakharov 6, Sergii Rumiantsev de 4 gol kaydetti. Konuk Yozgat Bozokspor'da ise, Müjdat Özcan 6, Barış Orhonlu, Emre Kudal ve Ömer Aslan da 5'er golle skor yükünü üstlendiler.

Termalspor Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, zorlu bir maçtan daha galibiyetle ayrılarak, normal sezonun son haftasına lider girdiklerini belirtti. Sezonun en zorlu maçlarından birini oynadıklarının altını çizen Erzurumluoğlu, "Oyuncularım özellikle ilk yarıya tutuk başladılar. Konuk ekibin de oldukça iyi konsantre olduğu bir maç oynadık ve ilk yarıyı 17-14 yenik kapattık. İkinci yarıda toparlanan oyuncularım, iyi bir performans ortaya koyarak maçtan galip ayrılmasın bildiler. Bizim için önemli olan iki puandı ve bunu kazanarak, ligde son haftaya liderle girdik. Artık önümüzde sadece bir maç kaldı. Hedefimiz önce ligi lider tamamlayıp, ardından play off'tan da alnımızın akıyla çıkarak süper lig hedefine ulaşmak." dedi.

Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar da, süper lig hedefine emin adımlarla yürüdüklerinin kaydetti. Sezona süper lig hedefiyle başladıklarına vurgu yapan Gülakar, "Artık normal sezonun bitimine sadece bir hafta kaldı ve liderliğimizi sürdürüyoruz. Ligi lider tamamladığımızda play off yarı final müsabakalarına büyük avantajla çıkacağız. Hedefimiz play off'tan da alnımızın akıyla çıkarak, çok arzuladığımız süper lige ulaşmak. İnşallah önümüzdeki sezon Termalspor olarak Erzurum'u ve Aziziye'yi süper ligde temsil edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Termalspor, normal sezonun son maçında önümüzdeki hafta Serik Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.

Termalspor Son Haftaya Lider Girdi

Termalspor Son Haftaya Lider Girdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim