• BIST 9493.86
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Termalspor Lideri Devirdi

Termalspor Lideri Devirdi
Türkiye Hentbol 1. Ligi'nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü, kıran kırana geçen maçta lider Beykoz Belediyespor'u 33-32 mağlup etti.

Türkiye Hentbol 1. Ligi'nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü, kıran kırana geçen maçta lider Beykoz Belediyespor'u 33-32 mağlup etti.

Türkiye Hentbol 1. Ligi'nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü kritik maçta lideri eli boş gönderdi. Aziziye Spor Salonu'nda lider Beykoz Belediyespor'u ağırlayan Termalspor, kıran kırana geçen maçta rakibini 33-32 mağlup etti. Bir dönem Yakutiye Kaymakamlığı görevini de yürüten Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve kalabalık bir taraftar topluluğunun izlediği müsabaka dostluk içerisinde geçti. Lig lideri Beykoz Belediyespor ile lig ikincisi Termalspor'un mücadelesinde gülen taraf Termalspor oldu. Ligde son beş haftaya girilirken, Termalspor bu galibiyetle maç eksiğiyle lideri 2 puan geriden takibini sürdürdü.

Beykoz Belediyespor ile Termalspor mücadelesinde ilk yarı konuk ekibin 17-13 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıya daha iyi başlayan Termalspor, rakibine karşı üstün bir oyun ortaya koyarak karşılaşmayı 33-32 kazandı. Termalspor'un gollerini Yuru Babenkov (9), Sergii Rumiantsev (7), Edward Zakharov (6), Ersin Aslan (5), Dmytro Dych (4) ve Ömer Savaş (2) kaydederken, konuk ekipte Ozan Erdoğan 10 golle en skorer isim oldu.

Termalspor Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, zorlu maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Kıran kırana geçen bir müsabakadan daha alnımızın akıyla çıktık. Lig lideriyle çıktığımız zorlu maçta oyuncularım müthiş bir performans ortaya koydu. Maça kötü başladık ancak sonuçta gülen taraf biz olduk. Maç eksiğiyle liderin iki puan gerisindeyiz. Ligin bitimine beş hafta kaldı ve ligi zirvede bitirmek bizim için çok önemli. Aldığımız bu galibiyet liderlik yolunda umutlarımızı daha da arttırdı." dedi. Erzurumluoğlu, maça büyük ilgi gösteren ve baştan sona müthiş destekle alınan galibiyette büyük pay sahibi olan taraftarlara da teşekkür etti.

Öte yandan Termalspor'un aldığı galibiyetin ardından spor salonunda bayram havası yaşandı. Protokol, yönetim, taraftar ve oyuncular kenetlenerek salonda uzun süre galibiyetin coşkusunu yaşadılar. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, minik hentbol sevdalılarıyla selfie çekilmeyi ihmal etmedi. Protokol, taraftar, teknik heyet ve oyuncular toplu fotoğraf çektirerek, galibiyeti ölümsüzleştirdiler.

Termalspor Lideri Devirdi

Termalspor Lideri Devirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim