• BIST 8970.82
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Termalspor Lider Bitirdi…

Termalspor Lider Bitirdi…
Hentbol 1. Ligi'nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü hentbol takımı ligde normal sezonu lider bitirdi.

Hentbol 1. Ligi'nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü hentbol takımı ligde normal sezonu lider bitirdi. Termalspor Ankara'da oynanacak olan play off yarı final müsabakalarına 3 puan avantajıyla çıkacak.

Türkiye Hentbol 1. Ligi'nde normal sezonun lideri Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü oldu. Hentbol birinci ligindeki ilk sezonunda müthiş bir performans sergileyen Termalspor, Erzurum'u ve Aziziye'yi başarılı bir şekilde temsil ederek, normal sezonu lider tamamladı. Ligin son maçında deplasmanda Antalya Serik Belediyespor'u 33-27 mağlup eden Termalspor, ligi lider bitirmenin yanı sıra, Play Off yarı final müsabakalarına da 3 puan avantajıyla çıkacak olmanın mutluluğunu yaşıyor. Ligde oynadığı 24 maçta 21 galibiyet alan Termalspor, normal sezonu 42 puanla tamamladı.

BAŞKAN ORHAN KUTLADI…

Aziziye Belediye Başkanı ve Termalspor Kulübü Fahri Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, yükseldiği ilk sezonda normal sezonu lider tamamlayan Termalspor oyuncularını, teknik heyeti ve yönetimini kutladı. Termalspor'un Erzurum'u ve Aziziye'yi başarılı bir şekilde temsil ettiğinin altını çizen Başkan Orhan, "Geçtiğimiz yıl belediyemiz bünyesinde oluşturduğumuz Termalspor Kulübü ilk olarak hentbol branşında faaliyet göstermeye başladı. Yeni kurulan takım, hentbol ikinci liginde namağlup lider olarak, birinci lige yükseldi. Birinci ligde de güzel bir performans ortaya koyan takımımız, normal sezonu lider tamamladı ve Süper Lig için play off oynamaya hak kazandı. Artık önümüzde kritik 6 maç var ve biz yakaladığımız bu sinerji ile Erzurum'u önümüzdeki sezon Süper Lig'de temsil edeceğimize inanıyoruz. Oyuncularımıza, teknik heyetimize, yönetimimize ve taraftarlarımıza güveniyoruz." ifadelerini kullandı.

GÜLAKAR: İNANCIN ZAFERİ

Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar da, türlü zorluklara rağmen elde edilen başarının çok önemli olduğuna vurgu yaparak, "Bizden yüksek bütçeli takımları geride bırakarak, ligi lider bitirdik. Bu yolda bizleri yalnız bırakmayan vefalı taraftarlarımıza özelikle teşekkür ediyorum. Buraya kadar Erzurum'u ve Aziziye'yi en iyi şekilde temsil ettik. Play Off maçlarının da aynı güzellikte geçmesini temenni ediyorum. Destekleriyle bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Muhammed Cevdet Orhan'a, oyuncularımız, teknik heyetimiz ve yönetimim adına teşekkür borçluyuz. Çıktığımız bu yolda bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı." diye konuştu.

ERZURUMLUOĞLU: İNANMIŞ BİR EKİPLE YOLA ÇIKTIK

Termalspor Antrenörü Ali Erzurumluoğlu da, başarıya aç ve inanmış bir ekiple yola çıktıklarını kaydederek, zorlu müsabakalar sonunda ligi lider bitirdikleri için büyük mutluluk yaşadıklarını ifade etti. Erzurumluoğlu, "Süper Lig hedefine ulaşmak için önümüzde sadece altı müsabaka kaldı. Ligde ortaya koyduğumuz performansı, Play Off'ta da sürdürerek, çok arzuladığımız süper lig hedefine ulaşacağız." şeklinde konuştu.

Öte yandan Termalspor'un da mücadele edeceği yarı final müsabakaları 15-17 Nisan tarihlerinde, final müsabakaları ise, 21-23 Nisan tarihleri arasında Ankara'da oynanacak.

Termalspor Lider Bitirdi…

Termalspor Lider Bitirdi…

Termalspor Lider Bitirdi…

Termalspor Lider Bitirdi…

Termalspor Lider Bitirdi…

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim