• BIST 9475.37
  • Altın 2505.867
  • Dolar 32.5978
  • Euro 34.7962
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 18 °C

'Terim kararı antrenmanda öğrenmedi'

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Fatih Terim ile yolların ayrılması konusunda NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Spor Servisi Programı'na bağlanan Ergün, "Terim bu kararı antrenmanda öğrenmedi" dedi.
Dünkü basın bildirisinde belirttikleri nedenlerden dolayı Fatih Terim'le çalışamama kararı aldıklarını vurgulayan Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, "Geldiğimiz noktada sebepten çok sonuca bakmak gerekiyor. Dün de açıkladığımız nedenlerden dolayı hocamızla artık çalışamama kararını almış bulunuyoruz" dedi.
 
'TERİM ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRDI'
 
"Fatih Terim ismini Galatasaray tarihine altın harflerle yazdırmıştır" ifadelerini kullanan Ergün, Tabii ki Fatih Terim sıradan bir antrenör değil. Bunu ben şahsen defalarca dile getirdim. Fatih Terim, Galatasaray tarihinin bir parçasıdır. Artık ismi Galatasaray tarihine altın harflerle yazılmış bir şahsiyettir. Bunun hepimiz farkındayız. Ancak hiçkimse Galatasaray'ın manevi şahsiyetinden daha yukarıda değildir" diye konuştu.
 
'BAŞKANA HÜRMETTE KUSUR EDİLMEMELİ'
 
Sarı-kırmızılı camianın başkanlık makamına saygıda kusur edilmemesi gerektiğinin da altını çizen Şükrü Ergün, "Galatasaray'ı temsil eden başkanlık makamına hürmette kusur etmemek, bizim değerlerimize uygun davranmak ve çok uzun yıllardır yerleşmiş hiyerarşik düzenimize saygı göstermek gerekir" ifadelerini kullandı.
 
'O TELEFON HİÇ ÇALMADI'
 
Bütün toplantı boyunca Terim'in, başkan Aysal'ı aramasını beklediklerini vurgulayan Ergün, "Yönetim Kurulu toplantısına tam katılım oldu ve oybirliği ile karar alındı. Toplantıda herhangi bir tartışma da olmadı. Bütün toplantı boyunca, belki Fatih Terim'in Ünal Aysal'ı arayabileceği üzerine konuşmalar oldu. Sayın Terim'den başkanı aramasını bekledik. O telefon hiç çalmadı" dedi.
 
'FATİH TERİM KARARI ANTRENMANDA ÖĞRENMEDİ'
 
Son olarak Fatih Terim'in bu karardan habersiz olmadığını da vurgulayan Ergün, "Lütfi Arıboğan, bir gün öncesinde Fatih Terim'le bir görüşme yaptı. Yani Fatih hoca hiçbir şeyden habersiz değildi. Yani bu kararı antrenman sırasında öğrenmiş değildi" şeklinde konuştu.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim