• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Terim: 'Hiç kimse beni tartmaya kalkmasın'

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Andorra maçı sonrası net konuştu. “Saat başı birileri konuşuyor, yeni gündemler önüme geliyor. Bunu hak etmiyorum. Kimse benim milli görevlerimi ve Galatasaray’a bağlılığımı tartmaya kalkmasın.”
ANDORRA karşısında alınan farklı galibiyet sonrası A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, dikkat çekici açıklamalar yaptı. Terim, gazetecilerin iki gündür yüzünün asık olduğunu söylemesi üzerine, “Saat başı birileri konuşuyor, yeni gündemler önüme geliyor. Öncelikle ben bunu hak etmiyorum. Sizleri ve kamuoyunu idare ettiğim gibi bir düşünce ve yargıya varıyorsunuz. Ben 3 hafta önce ne dedimse hala ordayım” ifadelerini kullandı.
“Ben farklı bir yerde değilim. Görevi kabul ederken ne demişsem ordayım” diyen Fatih Terim, “Sizler aynı yerde değilsiniz. Kimse benim milli görevlerimi ve Galatasaray’a bağlılığımı tartmaya kalkmasın. Hele bunlarla ilgili şüphe duymaya kimsenin hakkı yok. Buradan hareketle beni yaralamaya kalkmasın kimse. Buna müsaade etmem, etmeyeceğim de. Herkesi sakinliğe ve sadece desteğe davet ediyorum” dedi.
 
‘İLK YARIM SAATTE ZORLANDIK’
 
DÜN akşamki Andorra maçıyla ilgili konuşan Terim, “Güzel bir galibiyet oldu. Andorra güçlü takımlar kategorisinde değil, ama 11 kişiyle defans yaptığında aşmakta zorlanabilirsiniz. Nitekim yarım saat zorlandığımız söylenebilir. Ama oyunun kontrolü hep elimizdeydi. Pas yüzdemiz, pozisyonumuz çok yüksekti, gol adedi çok fazlaydı” diye konuştu.
İmparator, “Oyuncularımızı kutluyorum. Hepsi çok coşkulu, istekli... Bir maçın bitimi, diğer maçın başlangıcı... Burada Kayseri’ye gelen seyircilere parantez açmamız lazım. Milli takımımızın böyle oynaması lazım. Tribünlerin dolu, desteklenen sahalarda oynaması lazım. Türk Milli Takımı’nın her zamankinden fazla desteğe ihtiyacı var” şeklinde konuştu.
 
‘ROMANYA, ANDORRA GiBi DEĞiL’
 
“Bir şey başarılacaksa hep beraber başarılır” ifadelerini kullanan Fatih Terim, “Buraya gelindiğinde herkes rengini kırmızı beyaza döndürür. Bu da benim için sevindirici. Herkesin taşın altına da elini koyması gerekir. Yetenekli oyuncuları fazla olan takımın mücadele gücü de fazla olmalı ki mükemmel olsun. Onu yapmaya çalışacağız. Güzel bir grubuz. Andorra karşısında avantajımız, Romanya maçında dezavantaja dönüşecek. Tribünler onların olacak. Yendikleri takdirde işi kolaylıyorlar. Deplasmanda oynuyoruz. Romanya hiçbir zaman Andorra değil. Dikkatli davranmamız lazım. Kazanma adına her şeyi yapacağız. Bize o yarıyor” diyerek sözlerine son verdi.
 
 Fatih Terim’i duygulandıran klip
 
İMPARATOR hüzünlendi... 4 Eylül’de 60. yaşına giren Fatih Terim’e, eşi Fulya Terim, kızları Merve ve Buse ile GS TV’nin hazırladığı doğum günü sürprizi, tecrübeli teknik adamı çok mutlu etti. ‘Futbolcu, teknik direktör, evlat ve baba Fatih Terim’ konulu görüntüler ile geçmişe dair Terim’in hayatını ele alan klip, İmparator’u milli takım kampında duygulandırdı. Fatih Terim, doğum günü olan 4 Eylül’de sürprizle karşılaştı. 9 dakika 52 saniyelik video, İstanbul’da başarılı çalıştırıcıya izletildi. Klip, dün de GS TV’de ekranlara getirildi. Ve GS TV’nin hazırladığı bu video, Türkiye-Andorra maçı öncesi deyim yerinde ise güne damgasını vurdu.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim