• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Tepebaşı Belediyesi’nin Kültür Turları Sürüyor

Tepebaşı Belediyesi’nin Kültür Turları Sürüyor
Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin Kültür Turları kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ziyaretleri devam ediyor.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin Kültür Turları kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ziyaretleri devam ediyor.

Özellikle kadınların ağırlıkta olduğu bu turlarda, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne yapılan ziyaretlere bir yenisi daha eklendi. Tepebaşı Belediyesi'nin Belde evleri kursiyerlerinden oluşan ziyaretçiler, Muttalip, Aşağı Söğütönü ve Gündüzler Mahallelerinden geldi. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ın eşliğinde meclise gelen kursiyerleri, Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer karşıladı. Milletvekili Çakırözer, Başkan Ataç ve sonradan dahil olan Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, kadınlarla kısa bir toplantı yaparak soruları yanıtladı ve taleplerini not aldı. Daha sonra meclis yemek salonunda hep birlikte yemek yiyen konuklar, ardından Cumhuriyet Halk Partisi Grup Toplantısını izledi. Burada Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını dinleyen Eskişehir grubu, grup toplantısının ardından Kılıçdaroğlu ile makam odasında bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Ahmet Başkan'dan memnun musunuz" sorusu üzerine kadınlar hep bir ağızdan tüm iyi dileklerini ve teşekkürlerini Kılıçdaroğlu'na ilettiler. Kadın kursiyerlerle konuşan Kılıçdaroğlu, Başkan Ataç'ın kendisini Çanakkale'ye götürmediğini söyledi. Belediyenin iyi çalıştığına dikkat çeken Genel Başkan Kılıçdaroğlu, "Umarım bir dahaki sefere tekrar gelirsiniz. Başkanımız iyi çalışıyor gerçekten. Bakın sizleri buraya getirdi. Bir aradasınız. Size sunduğu hizmetler gerçekten çok önemli. Düşünün İstanbul'da yaşayıp da denizi göremeyen insanlar var. Sizler kültür turları ile bu fırsatı yakalıyorsunuz. Çanakkale'ye gidiyorsunuz. Fakat Ahmet Başkan bir türlü beni Çanakkale'ye götürmedi ne yapayım" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kadınlar Kılıçdaroğlu'na sorularını ve isteklerini ilettiler. Ziyaretin ardından Beypazarı'nı gezen kadınlar Ankara turunu tamamlamış oldular.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim