• BIST 9121.68
  • Altın 2324.222
  • Dolar 32.3597
  • Euro 34.9217
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Tepebaşı Belediyesi’nden iftar

Tepebaşı Belediyesi’nden iftar
Tepebaşı Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Tepebaşı Ziraat Odası, Yeşil Sakarya Üreticileri Birliği, Sebze Üreticileri Birliği,...

Tepebaşı Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Tepebaşı Ziraat Odası, Yeşil Sakarya Üreticileri Birliği, Sebze Üreticileri Birliği, Küçükbaş Üreticileri Birliği için düzenlenen iftar yemeği gerçekleşti.

Bir davet salonunda düzenlenen iftara Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, milletvekili adayları, oda başkanları ve çok sayıda üretici katıldı. Etkinlikte Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç bir konuşma yaptı. Başkan Ataç, "Aramızda oda, birlik ve derneklerin başkanları ve üreticiler bulunuyor. İftar sofrası diğer sofralara benzemez, burada zengini, fakiri, genci, yaşlısı herkes yer alır. Sadece dini bir ritüel değildir, aynı zamanda bir sosyalleşme alanıdır. Uzun zamandır birbirini görmeyen dostlar, bu vesile ile bir araya gelir. Ramazan ayının ardından ise Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden biri bizleri bekliyor. Bütün siyasiler sahada vatandaşı ikna etmeye çalışıyor. Biliyorsunuz bu seçimde iki ittifak mücadele ediyor, hangisi vatandaşı ikna ederse o kazanacak. Ben tabi belediye başkanı olarak aynı zamanda siyasi bir kişiyim. Ancak burada siyaset yapmayacağım çünkü bu sofralar farklı sofralar. Eskişehir aydın insanların şehridir, siyaseti çok iyi okuyan insanların yaşadığı bir kenttir. Siz ne yapacağınızı zaten iyi bilirsiniz, diliyorum ki Türkiye Eskişehir olsun" şeklinde konuştu.

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ise, "Önümüz bayram. En büyük dileğim bu bayramın ülkemize barış, kardeşlik, birlik getirmesidir. Bizleri bir araya getiren Başkanımız Ahmet Ataç'a da çok teşekkür ediyorum. Biz Eskişehir'de nasıl huzur içerisinde ve aynı sofralarda berabersek, Türkiye'nin de her köşesinde aynı şekilde birliktelik hakim olsun. Diliyorum ki güzel bir bayram geçirelim ve sonrası da güzelliklere vesile olsun" dedi.

Konuşmaların ardından Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Recep Yıldız, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'a günün anısına Başkan Ataç'ın ahşap bir portresini armağan etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim