• BIST 9623.86
  • Altın 2497.745
  • Dolar 32.5886
  • Euro 34.8498
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç’tan Yenimahalle Belediyesi’ne Ziyaret

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç’tan Yenimahalle Belediyesi’ne Ziyaret
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Eskişehir'in Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ı makamında ağırladı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Eskişehir'in Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ı makamında ağırladı. Ataç'a CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük ve Tepebaşı Belediyesi birim müdürleri de eşlik etti.

Kendi belediyelerinde yapmış oldukları çalışmalar hakkında Yaşar'a bilgi veren Ataç, Yenimahalle'de yapılan çalışmalar ve yatırım planları hakkında da Yaşar'dan bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yaşar ise, "Belediyeler gelirlerini arttıracak projeler üretmelidirler. Gelirler az giderler fazla ise sıkıntı büyür ve aşılmaz hale gelir. Bu ticarette de böyledir. Borcun varsa vereceksin, borç verdiysen de alacaksın. Yoksa döngü olmaz. Ben işçilerime 2'inci gün maaş ödemedim. Düzenli ve gününde ödemelerimizi yapıyoruz. İşçimin maaşını 10 gün geciktirsem bu görevi bırakırım" dedi.

Yenimahalle'nin alt yapısının ne kadar güçlü olduğuna değinen Yaşar, "Yenimahalle'nin modern ve gelişmiş bir ilçe haline gelebilmesi için de elimden geleni yapıyorum. Eğer ki bizler doğru şeyler yaparsak, emin olun ki halkta bize sahip çıkar. Alt yapımız çok güçlü. Çoğu büyükşehir belediyelerinin bile bu kadar güçlü alt yapısı yok. Kaldırımsız sokağımız yok, çamura basıp evine giden vatandaşımız yok. Bu alt yapı Yenimahalle'ye 50-60 yıl yeter" diye konuştu.

Başkan Ataç ise, "Bizim de Su Sporları Merkezimiz var. Vatandaşa hizmet ediyor. Onun maliyeti yüksek olduğu için sadece orada vatandaştan ücret talep ediyoruz. Onun dışında hiçbir şeyden ücret talep etmiyoruz. İnsanların zaten ücret ödeyecek durumu da yok. Kültürel etkinliklerimizle, hizmetlerimizle çalışmalarımızı devam ettiriyoruz" dedi.

Ziyaretin sonunda Yaşar'la birlikte belediyenin Viyana modeli protokol girişini gezen Ataç, Yenimahalle'ye kazandırılan ve kazandırılacak olan proje maketlerini de inceledi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç’tan Yenimahalle Belediyesi’ne Ziyaret

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç’tan Yenimahalle Belediyesi’ne Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim