• BIST 9681.39
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

TEOG’da Başarılı Olan Öğrenciler Ödüllendirildi

TEOG’da Başarılı Olan Öğrenciler Ödüllendirildi
Malatya'nı Yeşilyurt ilçesinde bulunan Özel İbrahim Yücel İlköğretim Okulu'nda TEOG sınavında giren 6 öğrenci birincilikle sınavı tamamladı.

Malatya'da TEOG 1 sınavında birinci olan öğrencilere ödül verildi.

Malatya'nı Yeşilyurt ilçesinde bulunan Özel İbrahim Yücel İlköğretim Okulu'nda TEOG sınavında giren 6 öğrenci birincilikle sınavı tamamladı. Öğrencilerin bu başarılarını ödüllendirmek için tören düzenlendi. Okul binasında gerçekleştirilen ödül törenine Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Yeşilyurt ilçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay, Özel İbrahim Yücel İlköğretim Okulu Kurucu Müdürü Rıfat Yücel, öğrenci ve öğretmenler katıldı. Programın başında söz alan Kurucu Müdür Rıfat Yücel, kurum olarak geride bıraktıkları 11 yılda eğitim ve öğretimde başarı çıtasını her zaman yüksekte tuttuklarını söyledi. İyi örnekleri kendilerine rehber edindiklerini kaydeden Yücel, "Yerelde il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri ve kaymakamlık ile işbirliği içerisinde onların ürettiği motivasyondan azami derecede faydalanarak doğruları uygulamaya çalışacağız" diye konuştu. Veliler, öğretmenler ve öğrenciler ile işbirliği içerisinde başarıya hedeflendiklerini belirten Yücel, "İbrahim Yücel okulları olarak ana sınıfından 8'inci sınıfa kadar başarı merdivenlerinin eller cepte tırmanılamayacağını bilinci içerisinde hareket ederek çalışmayı esas aldık. Neticede geride bıraktığımız yıllarda altına imza attığımız onlarca yerel ve ulusal başarımıza ek olarak 2016 1'inci TEOG sınavında 80 öğrencimizden Türkçe dersinden 16 öğrencimiz, Matematik dersinden 18 öğrencimiz, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinden 39 öğrencimiz, Fen Bilimleri Dersinden 16 öğrencimiz, İnkılap tarihi ve Atatürkçülük dersinden 27 öğrencimiz ve İngilizce Dersinden 28 öğrencimiz tüm sorulara doğru cevap vermiştir" şeklinde konuştu.

Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu ise Yeşilyurt ilçesinde TEOG'da birinci olan 10 öğrenciden 6'sının Özel İbrahim Yücel Okullarından çıktığını belirterek, "Özel demeden devlet demeden bütün öğrenciler bizim çocuklarımız. Dolayısıyla bunun özeli yada resmi kurumu yoktur. Kim başarılı ise onu takdir ederiz başarısız olanları da hep yanında oluruz ki başarıya doğru gidelim ki nesillerimiz iyi yerlere gelsin ve geleceğimiz iyi olsun" ifadelerine yer verdi. Yeşilyurt ilçesinde 4'üncü görev yılında olduğunu anımsatan Babahanoğlu, okulun her yıl tüm branşlarda başarı elde ettiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından birinci TEOG'da il birincileri olan Dicle Topal, Eser Demir, Evrim Almaz,Çağla Hatun Arslan, Buğra Yarkın Hisoğlu ve Öncel Özgün'e okul yönetimi tarafından tablet bilgisayar hediye edildi.

TEOG’da Başarılı Olan Öğrenciler Ödüllendirildi

TEOG’da Başarılı Olan Öğrenciler Ödüllendirildi

TEOG’da Başarılı Olan Öğrenciler Ödüllendirildi

TEOG’da Başarılı Olan Öğrenciler Ödüllendirildi

TEOG’da Başarılı Olan Öğrenciler Ödüllendirildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim