• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Teniste, Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi yenilgisiz şampiyon oldu

Teniste, Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi yenilgisiz şampiyon oldu
Manisa Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi tenis okul takımı, il birinciliği yarışmasında yenilgisiz şampiyon oldu.

Manisa Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi tenis okul takımı, il birinciliği yarışmasında yenilgisiz şampiyon oldu. Finalde Fen Lisesini yenerek birinci olan öğrenciler, İzmir'de yapılacak olan bölge yarışmasında Manisa'yı temsil etmeye hak kazandı.

Manisa Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Müdürü Nadir Teke, tenis kortunu yaklaşık dört ay önce okula kazandırdıklarını söyledi. Bu kortta spor yapan öğrencilerin, önce Manisa'da sonra da ulusal bazda derece yapacağına inandıklarını dile getiren Müdür Teke, "İyi sporcular yetişecek demiştik. Çok şükür bu temennimiz, bu düşüncemizi ilk yarışmada gerçekleştirdik. Okulumuzun tenis takımı Manisa'da liseler arasında yapılan tenis müsabakalarında Manisa birincisi oldu. İzmir'de yapılacak olan bölge yarışmasında Manisa'yı temsil etmeye hak kazandı. Öğrencilerimizi ve antrenörünü tebrik ediyordum. Sırada badminton, voleybol var. İnşallah bu branşlarda da başarılı olacağız." dedi.

Takım kaptanı Zeynep Yıldırım da şunları söyledi: "Aslında böyle bir başarı beklemiyorduk. Gerçekten de diğer liseler çok iyi oynuyorlar. Ama biz daha çok azim ve kararlıkla yaptığımıza inanıyoruz. Çünkü her gün çalıştık ve inandık. Manisa'yı bölge yarışmasında temsil etmek İmam Hatip Lisesi olarak bizlere gurur veriyor. İnşallah orada da başarılı oluruz. Bu kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. İmam Hatip Lisesi öğrencilerine imkan verildiği zaman neler yapabildiklerini en güzel şekilde gösterdik."

Antrenör Adnan Akgün de tenis sporunu zengin sporu olmaktan çıkarmaya başladıklarını söyledi. Akgün, "Bu, herkesin yapabileceği bir spordur. Tenis takımımızda altı öğrencimiz var. Kurduğumuz okul takımı kısa sürede il birincisi oldu. İnanıyorum ki başarıların devamı gelecek." diye konuştu.

Cihan

Teniste, Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi yenilgisiz şampiyon oldu

Teniste, Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi yenilgisiz şampiyon oldu

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim