• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 25 °C

Temsili Vali: "Ülkemizi Aydınlık Yarınlara Taşıyacağız"

Temsili Vali: "Ülkemizi Aydınlık Yarınlara Taşıyacağız"
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 7. sınıf öğrencisi Yusuf Çakır, Vali Mustafa Büyük'ün koltuğuna oturarak temsili olarak vali...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 7. sınıf öğrencisi Yusuf Çakır, Vali Mustafa Büyük'ün koltuğuna oturarak temsili olarak vali oldu.

Mithatpaşa Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Yusuf Çakır, okul müdürü Akın Soy, Müdür Yardımcısı Tülay Diker ve annesi Gülistan Çakır'ı makam kapısında Vali Büyük karşıladı.

Vali Büyük'e çiçek hediye eden Yusuf Çakır daha sonra valilik koltuğuna oturdu. Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağanı olan bu bayramda valilik makamında oturmaktan büyük gurur duyduğunu belirten Çakır, "Atatürk'ün gösterdiği hedefte yorulmadan, ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacağız. Devraldığımız bu mirası geliştirmenin ve gelecek nesillere daha aydınlık bir dünya bırakmanın amacındayız. Bu ülkenin bağımsızlığı için milyonlarca insanın ölüme gittiğini ve bu ülkenin her karış toprağının şehit kanlarıyla sulandığını biliyoruz. Birlik, beraberlik, kardeşlik içinde yılmadan çalışmanın bilinciyle bu makama oturmuş bulunmaktayım" diye konuştu.

Makamını geçici süreyle Yusuf Çakır'a devreden Vali Mustafa Büyük ise Atatürk'ün bu bayramı çocuklara armağan ederken ülkenin geleceğinin çocuklar olduğu bilinciyle hareket ettiğini söyledi. Büyük, "Gelecek nesillerin kendilerine güvenerek, daha iyi eğitimler alarak, özgüvenleri yüksek biçimde toplumun geleceğini inşa etmeleriydi asıl amaç. Sizin de bu temsili makam ziyaretinde tüm çocuklarımız adına geleceğimizin ümidi olduğunuzu gösteriyorsunuz. Sizi ve sizi yetiştiren öğretmenleriniz ve ailenizi kutluyorum" dedi.

Temsili Vali: "Ülkemizi Aydınlık Yarınlara Taşıyacağız"

Temsili Vali: "Ülkemizi Aydınlık Yarınlara Taşıyacağız"

Temsili Vali: "Ülkemizi Aydınlık Yarınlara Taşıyacağız"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim