• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Temiz Yüreğir’in Kahramanları

Temiz Yüreğir’in Kahramanları
Yüreğir Belediyesi temizlik işleri, günün ilk saatlerinde çalışmalara başlayarak gece yarısına kadar bütün mahalleleri temizliyor.

Yüreğir Belediyesi temizlik işleri, günün ilk saatlerinde çalışmalara başlayarak gece yarısına kadar bütün mahalleleri temizliyor. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Yeni aldığımız donanımlı ve modern araçlarımızla üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapan ekiplerimize, görünmez kahramanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Çevre temizliğinin sağlanması ve vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda yaşayabilmesi için Yüreğir'de bütün tedbiri alan Yüreğir Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri sabah erken saatlerde göreve başlayarak her türlü evsel katı atık ve çöpün toplanması ve aktarma istasyonuna naklini yapıyor. Yaz, kış, yağmur, çamur demeden gece yarısına kadar çalışan ekipler cadde ve sokakları temizliyor, konteynırları yıkıyor ve dezenfekte ediyor, moloz ve yıkıntı atıklarını toparlayarak depolama istasyonuna naklediyor. Meydanlar, trotuarlar, boş alanlar ve semt pazarlarının temizliğini de düzenli olarak yapan ekipler Yüreğir'de günlük yaklaşık 500 ton çöp topluyor.

GÖRÜNMEZ KAHRAMANLARA TEŞEKKÜR

Daha temiz bir Yüreğir için çalışmalarını sürdüren ekiplere teşekkür eden Başkan Çelikcan "Adana'nın merkezinde 419 bin nüfusla ikinci büyük ilçeyiz. Sorumluluğumuz büyük farkındayız ve bu bilinçle hareket ediyoruz. Vatandaşlarımızın da desteği ile müreffeh bir Yüreğir için mücadele ediyoruz. Modernize etiğimiz araç filomuzla ekiplerimiz her gün dört bir koldan ilçemizin temizliğini yapıyor. Göreve geldiğimiz günden itibaren temizlik konusunda ciddi adımlar attık. İlçedeki ağzı açık varillerin yerine çevreye kötü koku yaymayan kapaklı çöp konteynırları yerleştirdik. İlçemize bağlı köyleri de yeni çöp konteynırlarla buluşturduk. Caddeler, sokaklar, ana arterler, pazar yerlerimiz, camilerimiz kısaca ilçemiz düzenli olarak temizleniyor. Ekiplerimiz daha temiz bir Yüreğir için, vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için var gücü ile çalışıyor. Onlar görünmez kahramanlar. Gayretli çalışmalarından dolayı ekiplerimizi kutluyorum" şeklinde konuştu.

Temiz Yüreğir’in Kahramanları

Temiz Yüreğir’in Kahramanları

Temiz Yüreğir’in Kahramanları

Temiz Yüreğir’in Kahramanları

Temiz Yüreğir’in Kahramanları

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim