• BIST 9089.86
  • Altın 2324.419
  • Dolar 32.3609
  • Euro 34.9286
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Temelden Çatıya Aradığınız Her Şey Kahraman Yapı Market’te

Temelden Çatıya Aradığınız Her Şey Kahraman Yapı Market’te
Yapı malzemelerinde ihtiyaç duyulan birçok malzemeyi bünyesinde barındıran kahraman yapı market müşterilerinden çeşitlilik hizmet kalitesi ve uygun fiyatları...

Yapı malzemelerinde ihtiyaç duyulan birçok malzemeyi bünyesinde barındıran kahraman yapı market müşterilerinden çeşitlilik hizmet kalitesi ve uygun fiyatları ile tam not alıyor.

İHTİSAS YAPI MARKETE GEÇİŞ

Yapı malzemeleri sektöründe temelden çatıya bir çok ürünü ve markayı tek çatı altında toplayan Kahraman Yapı Market 2 bin metre mağaza, 5 bin metre deposu ile müşterilerine hizmet veriyor. Müşterilerinin ihtiyaçlarına çözüm ortağı olduklarını aktaran Kahraman Yapı Market Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kahraman, "Mimar, mühendis, müteahhit, yapı ustaları ve son kullanıcı müşterilerimize zengin ürün çeşidi sunuyoruz. Ekonomik, pratik ve kaliteli çözümler sunarak müşterilerimizin proje ve tasarımlarını daha kolay hayata geçirmelerine yardımcı oluyoruz. Aslında burada yapı marketçiliği ihtisas yapı marketçiliğe dönüştürüp yapı markete farklı boyut kazandırıyoruz" dedi.

EGE BÖLGESİ VE YURTDIŞINDA ŞUBELECEK

İhtisas yapı market alanında şubeleşmeye devam edeceklerini ifade eden Kahraman, ilk şubelerini Irak'ın Erbil şehrinde açtıklarını ve Tacser Yapı Market adıyla 5 bin metre kapalı alanı ile hizmet verdiklerini söyledi. Şubeleşmeye İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesi'nde devam edeceklerinin altını çizen Kahraman, ülkenin ve İzmir'in gelişmesine katkıda bulunmak istediklerini dile getirdi. İnşaat sektöründe durgunluk yaşandığına değinen Kahraman, şöyle devam etti:

Ülkemizde seçim belirsizliği olduğu dönemde Kahraman Yapı Market olarak yatırım kararı aldık. Çünkü ülkemizde yatırım yapmaktan korkmadık. İnşaat sektörü ve İzmir'e güveniyoruz. Türkiye'nin lokomotifi olan inşaat sektörünün durağanlaşmasının ülke ekonomisine ve istihdama olumsuz yansımaları oluyor. Bu nedenle sektörü canlı tutmak adına kentsel dönüşüm projelerinin bir an önce hayata geçirilmesi gerekiyor. Bununla birlikte konut kredilerinin yüksek olması da sektörü olumsuz etkiliyor."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim