• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Tekvandocular Kuşak Sınavında Ter Döktü

Tekvandocular Kuşak Sınavında Ter Döktü
Bergama Belediyespor'un tekvandocuları, birinci etap kuşak sınavında ter döktü.

Bergama Belediyespor'un tekvandocuları, birinci etap kuşak sınavında ter döktü.

Türkiye Tekvando Federasyonu'nun dört ayda bir düzenlediği birinci etap kuşak sınavı Bergama Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Sınava katılan Bergama Belediyespor tekvandocularının yeni kuşak heyecanı, tribünleri dolduran aileler tarafından heyecanla izlendi.

GÖSTERİLERLE GÖZ DOLDURDULAR

Yaklaşık 190 sporcunun katıldığı kuşak sınavına Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'in eşi Meltem Gönenç, Türkiye Tekvando Federasyonu Milli Takım Antrenörlerinden Orhan Karslı, Bergama Belediyesi Meclis Üyeleri Serpil Güler, Demet Demir ve Murat Tanol, Atatürkçü Düşünce Derneği Bergama Şube Başkanı Gülten Uze, Bergama Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Bayram, yöneticiler Hasan Canoğlu, Mehmet Yazgan ve tekvando takımının antrenörü Burçin Güven katıldı. Düzenlenen törende ailelerin oldukça heyecanlı olduğu gözlenirken, kulüp sporcuları çeşitli gösteriler düzenledi. Gösterilerin ardından bir üst kuşağa geçenlere diplomaları Türkiye Tekvando Federasyonu Milli Takım Antrenörlerinden Orhan Karslı, Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Bayram ve antrenörleri Burçin Güven tarafından verildi.

HEDEF ŞAMPİYONALARDA BAŞARI

Yapılan sınavla ilgili bilgi veren takım antrenörü Burçin Güven, "Sınava yaklaşık 6-18 yaş aralığında yaklaşık 190 sporcumuz katıldı. Şimdi hedefimiz 26 Ocak'ta yapılacak olan Gençler Türkiye Şampiyonası ile şubat ayında yapılacak Minikler Avrupa Şampiyonası ve Kulüpler Avrupa Şampiyonası'nda ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek. Ben çalışmalarımızda her zaman yanımızda olan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen belediye Başkanımız Mehmet Gönenç'e, emeği geçen herkese, sporcularımıza ve ailelerine sonsuz teşekkürler ediyorum" dedi. Türkiye Tekvando Federasyonu Milli Takım Antrenörlerinden Orhan Karslı ise yaptığı konuşmada, "Burada çok güzel bir topluluk oluşturmuşsunuz. Gıpta etmemek mümkün değil. Sporcularımıza ve katılan ailelerimize çok teşekkür ediyorum. Almış olduğunuz kuşaklar hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

SPOR KENTİ BERGAMA

CHP 35'inci Olağan Kurultayı'nda olduğu için törene katılamayan Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ise yazılı olarak gönderdiği mesajda Bergama'nın sporun her alanında başarılara imza attığını belirtti. Başkan Gönenç'in mesajında, "Bergamamızda spor adına oldukça güzel gelişmeler yaşanmaya başladı. İlçemiz adeta bir spor kentine dönüştü. Bergama Belediyespor takımımız üçüncü ligde başarılı bir sezon geçiriyor. Oluşturduğumuz altyapı ile liglerde mücadele eden beş ayrı takımımız var. Türkiye Badminton 9 Yaş Şampiyonası'nda birinci olduk. Bergama Belediyespor Oryantiring takımımız bölge ikincisi oldu. Bunların yanı sıra başarılı organizasyonlara ev sahipliği yapıyoruz. Tekvando takımımız ile adeta bir sporcu ordusu oluşturduk. Yakın zamanda gerçekleşecek olan şampiyonalarda ilçemizi yeni başarılara taşıyacaklarına inanıyorum. Antrenörümüzden, kulüp başkanımıza emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Böylesine güzel işler yaparak ilçemizi onurlandırıyorlar" ifadeleri yer aldı.

Tekvandocular Kuşak Sınavında Ter Döktü

Tekvandocular Kuşak Sınavında Ter Döktü

Tekvandocular Kuşak Sınavında Ter Döktü

Tekvandocular Kuşak Sınavında Ter Döktü

Tekvandocular Kuşak Sınavında Ter Döktü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim