• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 26 °C

Teknosa Preo Ailesi, Yeni “Akıllılar”la Genişledi

Teknosa Preo Ailesi, Yeni “Akıllılar”la Genişledi
Yaklaşık 6 ay önce Teknosa tarafından piyasaya sunulan akıllı ürünlere yenileri ekleniyor.

Yaklaşık 6 ay önce Teknosa tarafından piyasaya sunulan akıllı ürünlere yenileri ekleniyor. Preo P2 akıllı telefon ve Pwatch2 akıllı saati, 25 Aralık tarihinden itibaren tüketicilerle buluşturacak olan firma, kendi internet sitesi üzerinden de ürünlerin satışını gerçekleştirecek.

Sektöründe bir ilki gerçekleştirerek kendi akıllı telefon ve akıllı saat markası Preo'yu tüketicilerle buluşturan Teknosa, ürünlerinin üst modellerini piyasaya sunuyor. Önceki modellere göre daha gelişmiş özelliklere sahip olan Preo P2 ve Pwatch2'yi, 25 Aralık itibariyle teknoloji severlerle buluşturacak olan firma kendi internet sitesi üzerinden de ürünlerin satışını yapacak.

PREO P2'DE PERFORMANS KATLANDI, PİL ÖMRÜ UZADI

5.5 inçlik HD amoled ekran, 13 megapiksel arka, 8 megapiksel ön kamera özelliği, 2 GB RAM, 16 GB dahili (64 GB'a kadar artırılabilir hafıza) ve 1.83 GHz sekiz çekirdek işlemci özelliklerinin yer aldığı Preo P2 akıllı telefon, 3150 mAh pile sahip. Bu sayede akıllı telefonlarda yaşanan pil ömrü sorununa da çözüm getiren Preo P2, 4G desteğini de bünyesinde barındırıyor. Siyah ve beyaz iki renk seçeneği olan telefon, lansman dönemine özel kılıf hediyesi ile birlikte 899 TL fiyattan tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Ayrıca lansman dönemi boyunca hattını Teknosa Mobil'e taşıyan tüketiciler, Preo P2'ye 350 TL'ye varan indirim çeki fırsatı ile 899 TL yerine 549 TL'ye varan fiyatlarla sahip olabiliyor. Ek olarak, TiviBu Go uygulamasıyla birlikte UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının da yer aldığı 1 aylık Tivibu Go Süper Paket tüketicilere ücretsiz olarak sunuluyor. Preo sahipleri bu hediye ile canlı kanallarla birlikte Tivibu'nun belgesel, çocuk, müzik ve yaşam eğlence arşivinin yanı sıra dizilerin tekrarlarına telefonlarından erişebilecek ve Avrupa maçlarını Smart TV ve bilgisayar üzerinden izleyebilecek.

PWATCH2 İLE AKILLI SAATİN YETENEKLERİ ARTTI

Firmanın Preo P1 ile aynı zamanda piyasaya sürdüğü Pwatch da yenilenerek Pwatch2 oldu. Preo P2 ile etkileşimli çalışan saat ile gelen arama ve mesajlar görülebilirken, adım, kalori, vücut kitle indeksi ölçümü, hareketsizlik ikazı, su içme ikazı, uyku düzeni hesaplamaları da yapılabiliyor. 7 renk seçeneğiyle Teknosa raflarındaki yerini alan Pwatch2'nin ayrıca uzaktan selfie çekimi, titreşim, müzik kontrolü gibi özellikleri de bulunuyor. 159 TL'den satılacak Pwatch2, Preo P2 akıllı telefon ile birlikte 99 TL'lik avantajlı fiyatıyla tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Teknosa Preo Ailesi, Yeni “Akıllılar”la Genişledi

Teknosa Preo Ailesi, Yeni “Akıllılar”la Genişledi

Teknosa Preo Ailesi, Yeni “Akıllılar”la Genişledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim