• BIST 8789.53
  • Altın 2238.357
  • Dolar 32.3357
  • Euro 35.1109
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

TeknoSA, 10 yılda 15 binden fazla kadını teknolojiyle buluşturdu

TeknoSA, 10 yılda 15 binden fazla kadını teknolojiyle buluşturdu
Türkiye'nin teknolojiyle bağlantı noktası TeknoSA, 10 yıldır sürdürdüğü Kadın için Teknoloji Projesi ile 61 ilde 15 binden fazla kadını teknoloji...

Türkiye'nin teknolojiyle bağlantı noktası TeknoSA, 10 yıldır sürdürdüğü Kadın için Teknoloji Projesi ile 61 ilde 15 binden fazla kadını teknoloji ile buluşturdu.

Temel bilgisayar eğitimlerinin yanı sıra sosyal medya gibi popüler teknoloji platformlarını da kullanmayı öğrenen kadınlar, aldıkları eğitimlerle yeni ufuklara yelken açabiliyor.

TeknoSA, hem kalkınmada hem de yeni nesillerin yetişmesinde çok önemli rolü olan kadınlara, temel bilgisayar eğitimlerinin yanı sıra sosyal medya platformlarının kullanılması, online işlemlerin yapılması gibi farklı eğitimleri ücretsiz olarak veriyor. Kadın için teknoloji projesi kapsamında eğitim alan kadınlar; öğrendikleri sayesinde şehir dışında okuyan çocukları ile görüntülü konuşma yapabiliyor, faturalarını internet üzerinden ödeyebiliyor, kendi emeklerini paylaşacak sosyal medya hesapları açabiliyor ve teknolojinin getirdiği olanaklardan yararlanarak ilgi alanlarına göre istedikleri her türlü bilgiye erişim sağlayabiliyor.

Eğitimler Şanlıurfa'da sürüyor

Habitat Derneği işbirliğiyle ve yerel kurumların desteğiyle yürütülen proje hakkında konuşan TeknoSA Pazarlama Direktörü Ayşegül Bahçıvanoğlu "10. yılını kutladığımız projemiz kapsamında bu yıl gidilecek yeni şehirlerle birlikte daha fazla kadını teknoloji okur yazarı yapmak istiyoruz. Eğitimlerimiz şu anda Şanlıurfa'da devam ediyor. Teknolojiyi kadınların hayatlarının ayrılmaz bir parçası haline getirmek, kültürel ve sosyal yaşamlarına teknoloji ile katkıda bulunmak için bu değerli projeyi gelecek dönemde de derinleştirerek sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

TeknoSA, 10 yılda 15 binden fazla kadını teknolojiyle buluşturdu

TeknoSA, 10 yılda 15 binden fazla kadını teknolojiyle buluşturdu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim