• BIST 8748.65
  • Altın 2242.596
  • Dolar 32.3344
  • Euro 35.1496
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

TEKNOCELL’den peşin fiyatına 24 ay taksitli notebook

TEKNOCELL’den peşin fiyatına 24 ay taksitli notebook
TeknoSA, mobil iletişim hattı TEKNOSACELL ile yine yenilikçi bir kampanyaya imza atıyor.

TeknoSA, mobil iletişim hattı TEKNOSACELL ile yine yenilikçi bir kampanyaya imza atıyor. TEKNOSACELL faturasına ek taksitli cihaz satışlarına başlayan TeknoSA, şimdi de müşterilerine 8 GB internetli TEKNOSACELL tarifesine ek, peşin fiyatına 24 ay taksitle notebook alma fırsatı sunuyor.

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin öncülerinden TeknoSA, mobil iletişim hattı TEKNOSACELL ile müşterilerine ayrıcalık sağlıyor. Daha önce, teknoloji perakendeciliği sektöründe ilk kez 24 ay taksitli cihaz satışlarını başlatan TeknoSA, şimdi de TEKNOSACELL tarifelerine ek olarak peşin fiyatına 24 ay taksitle notebook satışlarına başladı. Intel işlemcili tüm HP notebooklarda 30 Nisan'a kadar geçerli olacak kampanya, kapsamıyla ve peşin fiyatına 24 ay taksit imkanı sunmasıyla teknoloji dünyasında bir ilk niteliği taşıyor.

Tüketicilerin teknoloji ihtiyaçlarını tek noktada karşılama hedefi kapsamında yatırımlarını ve yeniliklerini sürdürdüklerini söyleyen TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, "TEKNOSACELL ile daha önce temlikli cihaz satışına başladığımız gibi, şimdi de teknoloji severlerin gözde ürünlerinden olan notebookları, Intel ve HP işbirliğiyle peşin fiyatına 24 ay taksitle müşterilerimizle buluşturuyoruz. Zengin ürün çeşidimizle tek noktada, tek faturada müşterilerimizin hem iletişim hem de teknolojide tüm ihtiyaçlarını karşılayan tek teknoloji perakendecisiyiz" dedi.

Notebook satışlarında hareketlenme yaşanacak

Bülent Gürcan, 24 ay taksitli notebook satışlarının bu kategoriye hareketlilik getireceğinin altını çizdi. Gürcan, "Sunduğumuz avantajlı ödeme seçeneği, peşin fiyatına 24 ay taksit imkanı müşterilerimiz tarafından çok ilgi görüyor. Kampanyanın ilk 20 gününde, TEKNOSACELL ile yapılan gaming notebook satışlarında yüzde 60'ın üzerinde artış sağladık. TEKNOSACELL ile hem notebook hem de diğer teknoloji ürünlerinde 24 ay taksitli satışlarımıza devam edeceğiz. Bu kapsamda iş ortaklarımızla geniş ürün yelpazesini kapsayan özel kampanyalar üzerinde çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

TEKNOCELL’den peşin fiyatına 24 ay taksitli notebook

TEKNOCELL’den peşin fiyatına 24 ay taksitli notebook

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim