• BIST 8762.55
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Tekme Atan Tom’dan Şikayetçi Oldular

Tekme Atan Tom’dan Şikayetçi Oldular
PTT 1. Lig'in 32. haftasında oynanan Kardemir Karabükspor-Vartaş Elazığspor karşılaşması sonunda Vartaş Elazığspor'un futbolcusu Tom'un tekme atması...

PTT 1. Lig'in 32. haftasında oynanan Kardemir Karabükspor-Vartaş Elazığspor karşılaşması sonunda Vartaş Elazığspor'un futbolcusu Tom'un tekme atması sonrası yaralanan taraftar Halil Su ile özel güvenlik amiri Aydın Ekmekçi futbolcudan şikayetçi oldu.

Kardemir Karabükspor ile Vartaş Elazığspor arasında dün akşam Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda oynanan maçta orta hakem Tolga Özkalfa'nın bitiş düdüğünü çalması ardından olaylar çıkarken bazı taraftarlar sahaya girmişti. Taraftarlardan Hamit Su elindeki davul tokmağını maç içerisinde verdiği kararlardan dolayı hakem Tolga Özkalfa'ya fırlattığı sırada güvenlik amiri taraftarı yakalamıştı. Bu sırada tokmağa sinirlenen Elazığsporlu futbolcu Tom ise koşarak sahaya giren taraftarlardan Hamit Su'ya uçarak tekme atmıştı. Atılan tekme ise taraftarı tutan güvenlik amiri Aydın Ekmekçi'ye gelmesi sonrası çenesine aldığı darbe ile boynundan ve çenesinden yaralandı. Ekmekçi, stadyum içerisinde bulunan sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldıkları Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Boynuna aldığı darbeyle yaralanan Ekmekçi'ye 7 gün iş göremez raporu verildi.

Sahaya inen taraftar Hamit Su da darp raporu aldı. Su ve Ekmekçi 3 Nisan Polis Merkezi'ne giderek kendilerine tekme atan Vartaş Elazığspor'un oyuncusu Tom'dan şikayetçi oldular. Polis ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

KARABÜKSPOR ÖZÜR DİLEDİ

Maçın ardından yaşanan olaylar sonrası Kardemir Karabükspor ise yaptığı açıklamada spor kamuoyundan özür diledi.

Konuyla ilgili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kardemir Karabükspor Kulübü, Fair-Play ruhunun Türk sporunun her kademesinde yaşatılmasını savunan ve bu konudaki tüm etkinliklere katılıp; gerektiğinde elini taşın altına sokan, yeri geldiğinde de bedel ödeyen bir kulüptür. Bu bağlamda Kardemir Karabükspor - Vartaş Elazığspor maçı sonrasında yaşanan olayları ve güvenlik güçlerinin müdahale ettiği bir ortamda Vartaş Elazığspor futbolcusu Tom'un yapmış olduğu fiili hareketi tasvip etmemiz mümkün değildir. Dileriz ki; bu üzücü olaya sebep olarak adımızı karalayan kişi ya da kişilerin hak ettikleri cezayı almaları en büyük dileğimizdir. Kardemir Karabükspor kulübü olarak tüm spor kamuoyundan özür dileriz" denildi.

Tekme Atan Tom’dan Şikayetçi Oldular

Tekme Atan Tom’dan Şikayetçi Oldular

Tekme Atan Tom’dan Şikayetçi Oldular

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim