• BIST 9566.18
  • Altın 2479.165
  • Dolar 32.4759
  • Euro 34.5634
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C

Tekkeköy’e Semt Sahası

Tekkeköy’e Semt Sahası
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Spor Toto ile iki mahalleye semt sahası yapılması için sözleşme imzaladı.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Spor Toto ile iki mahalleye semt sahası yapılması için sözleşme imzaladı.

İlçedeki hızlı yatırım ve hizmet atağının yanında özellikle spor tesisleri ve alanları konusunda da hızlı bir gelişmenin olduğunu belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Tekkeköy 30 Mart seçimlerinden sonra bizimle birlikte çok büyük bir değişim ve gelişim safhasına ulaştı. Ekiplerimiz ilçemizin her mahallesinde, her sokağında, en ücra köşesinde dahi çalışma yürütüyor. Tekkeköy yıllardır görmediği hizmeti ve yatırımı iki senelik kısa bir süre içerisinde bizim iktidara gelmemizle gördü. Büyükşehir Belediyemiz, kamu kurum ve kuruluşlarımız, bakanlıklarımız ile diyalog halinde birçok proje ve yatırımı ilçemizde gerçekleştiriyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımız seçimlerde Tekkeköy halkına verdiği sözleri ve vaatleri bir bir yerine getiriyor. Bunca çalışmanın içinde özellikle Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'ın destekleri ile spor tesisleri ve gençlerimiz için birçok yeni projemizi hayata geçiyoruz. Merkezdeki mahallelerimizdeki yatırımlarımızın yanında kırsal mahallelerimize de yol çalışmalarımızın yanında çeşitli projeler ve spor tesisleri yapımı için hazırlıklar sürdürüyoruz. Bakanımızın seçimlerde ilçemiz halkına verdiği sözü yerine getirerek ilçemize kazandırdığı ve takipçisi olduğu Büyüklü Anadolu Lisemizin temelini geçtiğimiz günlerde görkemli bir tören ile attık. Bu yıl içinde Gençlik ve Spor Bakanımızın talimatları ile ilçemize tribünlü stadyum, gençlik merkezi, olimpik yüzme havuzu, iki semt sahası ile inşaatları devam eden Büyüklü Anadolu Lisesi ve Sarıyurt İlk-Ortaokulu'nu kazandırıp, hizmete sunmayı hedefliyoruz" dedi.

SEMT SAHASI SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Spor Toto ile ilçenin kırsal mahallelerine kazandırmayı hedefledikleri iki semt sahasının yapılması konusunda sözleşme imzaladıklarını ifade eden Togar, "İnşallah kısa bir süre içerisinde ilçemiz iki tane her türlü donanıma sahip semt sahasına kavuşacak. Gençlerimize ve yarınların asıl sahibi çocuklarımıza bunca güzel ve anlamlı yatırımı kazandıran, projelerin takipçisi olan Geçlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çatatay Kılıç'a ilçem ve şahsım adına teşekkür ederim" diye konuştu.

Başkan Togar, Türkiye'nin ilk gençlik külliyesinin temel atma törenine tüm Samsun'u davet etti. Togar, İmam Hatip Ortaokulu'nun bahçesine inşa edilecek olan Türkiye'nin ilk gençlik külliyesi Burhanettin Kayhan Külliyesi'nin temel atma töreninin Gençlik ve Spor Bakanı'nın katılımı ile gerçekleştirileceğini ifade etti. Başkan Togar, "Türkiye Gençlik Vakfı Burhanettin Kayhan Külliyesi temel atma töreni Tekkeköy İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde 20 Ocak 2016 saat 15.00'te Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek olup tüm halkımızı temel atma törenine davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Tekkeköy’e Semt Sahası

Tekkeköy’e Semt Sahası

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim