• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Tekkeköy’de Karla Mücadele

Tekkeköy’de Karla Mücadele
Tekkeköy Belediyesi meteorolojiden aldığı bilgiler doğrultusunda kar yağışı için günler öncesinde oluşturduğu karla mücadele ekipleri aşırı kar...

Tekkeköy Belediyesi meteorolojiden aldığı bilgiler doğrultusunda kar yağışı için günler öncesinde oluşturduğu karla mücadele ekipleri aşırı kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için planlı ve koordineli olarak gece-gündüz çalışarak, karla tüm yolları ulaşıma açtı.

Kar temizleme çalışmaları hakkında açıklama yapan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı karla mücadele ekipleri, ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için gece gündüz dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor. Samsun'da Çarşamba akşamı başlayan şiddetli kar yağışı Tekkeköy'ün tamamında etkili oldu. Kar kalınlığı yer yer elli santimin üzerine çıktı. Yolların kapanmaya başlamasıyla birlikte belediyemiz tarafından günler öncesinden kurduğumuz karla mücadele ekipleri yollarda seferber oldu. Karla mücadele ekipleri, kar küreme ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları yaparak kapanan yolları açıtı" dedi.

"ÖNCEDEN TEDBİR ALINMASI VE ANINDA MÜDAHALE İLE TEKKEKÖY'ÜN TÜM YOLLARI AÇILDI"

Meteorolojiden alınan bilgiler doğrultusunda kar yağışı için, günler öncesinde Tekkeköy Belediyesi tarafından oluşturulan karla mücadele ekipleri kapanan yolları açmak için ilçenin dört bir yanında seferber olduğunu belirten Başkan Hasan Togar, "İlçemizde etkili olan aşırı kar yağışı nedeniyle mahallelerimizde kapanan yolları açmak için karla mücadele ekiplerimiz gece gündüz çalışma yürütmekte. Çarşamba akşamı bastıran kar yağışının yolları kaplamaya başlaması üzerine ekiplerimiz hemen kar küreme çalışmalarına başladılar. Özellikle kırsal mahallelerimiz merkeze oranla yüksekte olmaları nedeniyle kar yağışından çok daha fazla etkilendi. Birçok yerde yoğun kar yağışı nedeniyle yollar kapandı. Karla mücadele ekiplerimiz kapanan yollara anında müdahale ederek tüm yolları ulaşıma açtı. Meteorolojiden almış olduğumuz bilgiler neticesinde Belediyemiz bünyesinde günler öncesinden karla mücadele ekipleri oluşturmamız ve gerekli tedbirleri almamız, kapanan yollara hemen müdahale etmemizde çok önemli rol oynadı. Ayrıca buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarımızı da aralıksız yürütmekteyiz" diye konuştu.

Tekkeköy’de Karla Mücadele

Tekkeköy’de Karla Mücadele

Tekkeköy’de Karla Mücadele

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim