• BIST 9479.97
  • Altın 2496.579
  • Dolar 32.5995
  • Euro 34.7967
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Tekirdağspor’a Cizre deplasmanında Eşkinat dopingi

Tekirdağspor’a Cizre deplasmanında Eşkinat dopingi
Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta düşme potasından uzaklaşmaya çalışan sarı siyahlı ekip Tekirdağspor, 32. hafta karşılaşmasında Cizrespor ile karşılaşmak...

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta düşme potasından uzaklaşmaya çalışan sarı siyahlı ekip Tekirdağspor, 32. hafta karşılaşmasında Cizrespor ile karşılaşmak üzere Şırnak'ın Cizre ilçesine giderken maç öncesi Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat Tekirdağsporlu yöneticiler ve futbolculara sürpriz yaparak yüzleri güldürdü.

Maç öncesi Cizre'ye giderek Tekirdağspor Kulübü Başkanı Volkan Nallar'ı arayıp sürprizini ilk ona açıklayan Eşkinat'a Nallar'ın tepkisi, "Maça az bir süre kala Ekrem başkanım bir sürpriz yapıp bize desteğe geldi. Bu günü hayatım boyunca unutmam" oldu.

Tekirdağspor Başkanı Volkan Nallar ile gerçekleşen buluşmanın ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, maç öncesi soyunma odasında futbolcularla da bir araya gelirken Eşkinat'ın Tekirdağspor için Cizre'ye kadar gelmesi futbolcularda doping etkisi oluşturdu.

Tekirdağspor altın değerinde 1 puan kazandı

Zorlu mücadeleye Başkan Eşkinat'ın desteği ile çıkan sarı siyahlı ekibimiz Tekirdağspor, maçı 0-0 tamamlayarak altın değerinde 1 puan kazandı.

"Volkan başkan sana güveniyorum"

Maç sonu sıcağı sıcağına açıklamalarda bulunan Başkan Eşkinat, "Görevimiz tamam. Altın değerinde 1 puanla dönüyoruz. Cizre Kaymakamımıza teşekkürler. Volkan Başkan sana güveniyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Eşkinat, yaptığı sürprizin sebebini ise, "Sürpriz yapıp Cizre deplasmanınıza gelmekteki amacım size olan inancımı ve güvenimi göstermekti. Ayağınıza sağlık çocuklar. Siz gülümseyince Tekirdağ mutlu olur. Tekirdağspor başaracak" şeklinde açıkladı.

"Ekrem başkanım bize güç verdi"

Başkan Eşkinat'ın ardından açıklamada bulunan Tekirdağspor Kulübü Başkanı Volkan Nallar, "Ekrem başkanım bize güç verdi, moral verdi, primimizi de verdi" diye konuştu.

Öte yandan Tekirdağspor, Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Cizre deplasmanından aldığı 1 puanla puanını 34'e çıkarttı. Ligde 13. Sırada yer alan sarı siyahlı takım, 1 Nisan Cumartesi günü saat 15.00'de Tekirdağ Namık Kemal Stadı'nda Erzin Belediyespor'u konuk edecek.

Tekirdağspor’a Cizre deplasmanında Eşkinat dopingi

Tekirdağspor’a Cizre deplasmanında Eşkinat dopingi

Tekirdağspor’a Cizre deplasmanında Eşkinat dopingi

Tekirdağspor’a Cizre deplasmanında Eşkinat dopingi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim