• BIST 9036.18
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Tekirdağ’da ’2017 Yılı Değerlendirme Toplantısı’ yapıldı

Tekirdağ’da ’2017 Yılı Değerlendirme Toplantısı’ yapıldı
Tekirdağ'da Vali Mehmet Ceylan'ın başkanlığında "2017 Yılı Değerlendirme Toplantısı" yapıldı.

Tekirdağ'da Vali Mehmet Ceylan'ın başkanlığında "2017 Yılı Değerlendirme Toplantısı" yapıldı.

Toplantıda Vali Ceylan, güvenlik, eğitim, tarım, sanayi ve sağlık ana başlıkları altında Tekirdağ'da faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşlarının 2017 yılı faaliyetleri ve çalışmaları hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Tekirdağ Polis Evi'nde düzenlenen toplantıya Vali Mehmet Ceylan'ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Suat Yıldız, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şahin Karakaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş, Tekirdağ Ergene Derin Deşarj A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Ceyhan, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aysel Erkmen ile basın mensupları katıldı.

Vali Ceylan Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na değinerek, "Sınırlarımızın hemen yanında oluşturulmak istenen terör koridorunu yıkmak için bölgemizde huzur ve güveni yeniden sağlamak için Afrin'de Zeytin Dalı operasyonunu gerçekleştiren kahraman ordumuza muzafferiyetler diliyorum. Askerlerimizin burunları bile kanamadan vatan topraklarına dönmelerini Allah'tan niyaz ediyorum. Rabbim yar ve yardımcıları olsun" dedi.

"Bir yandan bilimde, sanayide, ekonomide ilerlemeye çalışırken diğer yandan terör örgütleri ile mücadele ettiğimiz bir yıl oldu"

Konuşmasına 2017 yılı hakkında genel bir değerlendirmeyle devam eden Vali Ceylan "Devletimiz ve halkımızın yaşamı açısından acı ve tatlı olayların bir arada yaşandığı, bir yandan bilimde, sanayide, ekonomide ilerlemeye çalışırken diğer yandan ülkemize ve milletimize karşı tehdit oluşturan FETÖ/PDY, PKK, DEAŞ ve diğer terör örgütleri ile mücadele ettiğimiz bir yıl oldu. Hepimizin bildiği gibi 15 Temmuz 2016 gecesi milletimize ve geleceğimize kast eden hain darbe ve kalleş terör kalkışması, milletimiz tarafından bertaraf edildi" diyerek 2017 yılına dair verileri basın mensuplarıyla paylaştı.

Toplantı, Vali Ceylan'ın basın mensuplarının sorularını cevaplamasının ardından sona erdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim