• BIST 9524.59
  • Altın 2495.87
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 17 °C

Tekelioğlu: 'Ağlayarak ayrıldığım odaya gülerek giriyorum'

Tekelioğlu: 'Ağlayarak ayrıldığım odaya gülerek giriyorum'
Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, uzun bir aranın ardından ağlayarak ayrıldığı odaya gülerek girdiğini söyledi. Tekelioğlu, yaşadıkları zor sürecin ardından Gençlerbirliği karşısında alınan 3 puanın 33 puan değerinde olduğunu kaydetti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Gençlerbirliği galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu. Tekelioğlu, "Daha önceki teknik direktörlük görevime ağlayarak veda ettiğim odaya bugün gülerek girdim. O gün de çok destek vermiştiniz, bu hafta da çok desteğinizi gördüm. Eleştiri olacaktır. Yanlışa yanlış demek zaten işin kuralıdır. Doğru yazılana gönül koymayız. Biz doğruları yaptığımız sürece herkes yanımızda olacaktır" dedi.
Tekelioğlu, galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, "İyi hazırlandık. Kazanmamız gerekiyordu. Bu üç puan müsabakası değildi. Ayağa kalkmamız gerekiyordu. Son dakikada da olsa bir nefes aldık. Moralleri bir nebze düzelttik. Trabzonspor büyük bir camiadır. Gençlerbirliği maçından alınacak galibiyetle havalara uçacak bir camia değildir. Ancak son dönemde içinde bulunduğumuz dönem itibariyle sıkıntıları bir tarafa bırakmak adına 33 puanlık bir maç sayılabilirdi. Kazandığımız için mutluyuz" şeklinde konuştu.

"UZUN SÜREDİR SONRADAN GİREN OYUNCULAR KATKI SAĞLAMIYORDU"

Sonradan oyuna giren oyuncuların müsabakaya önemli katkıda bulunduğunu belirten Tekelioğlu, "Sonradan giren oyuncular katkı sağladı. Kendilerine teşekkür de ettim. Yapabileceklerinin en iyisini yaptılar. Bir takımı 8 günde kağıt kalem ele alıp, değiştirmek mümkün değil. Verilere, idman temposuna, milli takım temposu dönüşü performansa, hastalara, izin isteyenlere bakıp bir kadro oluşturduk. Bu kadroya karar verdikten sonra siz değerlendiriyorsunuz. Bu en kolayı tabi. Uzun süredir sonradan giren oyuncular katkı sağlamıyordu. Bunun hocayla değil niyetle alakası var. Bu oyuncular iyi niyetli olduğu sürece iyi yolda olduğumuzu söyleyebiliriz" diye konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, istikrarın önemine değinerek, "Oyuncu kadrosu olarak yeterliyiz ama alınan sonuçlara bakıldığında orantılı görünmüyor. Geçmişe bakamayız. Günahıyla sevabıyla bir dönem kapanmıştır. Sonradan giren oyuncuların katkı sağlaması takım olma yolunda iyi mesajlar verir. Takım olmak öyle oturup yemek yemek, çay içmekle olmaz. Takım olma yeri sahanın içidir. Bunu oyuncular burada gösterecekler. İstikrar ve devamlılık takım olma olgusunda önemlidir. Trabzonspor bunları aşar" diye konuştu.

FENERBAHÇE MAÇ

Sadi Tekelioğlu, önlerinde çok önemli bir maçın kendilerini beklediğini belirterek, "Önümüzde Fenerbahçe maçı var. Oraya maç yapmaya gideceğiz. Bugünden o maçı konuşup ortamı germeye gerek yok. Bugün galip geldik. Yarından sonra da bir sonraki maç için hazırlanmaya başlayacağız. İyi rakiplere karşı motive olmak kolaydır. Seçim arifesinde böyle bir galibiyete ihtiyaç var. Plan programımızı yapıp galibiyetle dönmenin hesaplarını yapacağız ve geleceğin iyi Trabzonspor’unu oluşturmaya çalışacağız. Trabzonspor’da altyapı sorumluluğu görevimiz devam ediyor. Trabzonspor yönetiminden gelen talimat bizim için emirdir. Geldik ve burada elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Karizma takım elbise giymeyle olunmuyor. Karizma saha elde ettiğiniz sonuçlarla oluyor. Kendimi ispat etmek için herhalde benim uzayda bir takım çalıştırmam gerekiyor. Uzun yıllar milli takım yardımcılığı ve PTT 1. Lig'de iki takımı şampiyon yaptım. Benim bu saatten sonra birilerini etkilemek gibi bir durumum olamaz. 60 yaşından sonra etkilenmem, etkilerim" ifadelerini kullandı. 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim