• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

TEK Sesli Orkestra Başarının Anahtarı Olacak

TEK Sesli Orkestra Başarının Anahtarı Olacak
AK Parti Düzce Ocak ayı İl Danışma Toplantısı, geniş bir katılımla Müftülük konferans salonunda gerçekleştirildi.

AK Parti Düzce Ocak ayı İl Danışma Toplantısı, geniş bir katılımla Müftülük konferans salonunda gerçekleştirildi. Danışma Toplantısına Düzce Milletvekilleri ve Bölge Koordinatörü Mehmet Ali Okur da katıldı.

AK Parti Düzce Ocak ayı İl Danışma Toplantısı gerçekleştirildi. Divan Kurulunun oluşturulmasının ardından Saygı Duruşu Ve İstiklal Marşının okunmasıyla İl Danışma Toplantısı başladı. İl Danışma toplantısına Bölge Koordinatörü Mehmet Ali Okur, Milletvekilleri Dr. Faruk Özlü, Fevai Arslan, Ayşe Keşir, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Belediye Başkan Vekili Murat Caymaz, İlçe ve Belde Başkanları, Belediye Başkanları, İGM ve Belediye Meclis Üyeleri ile Grup Başkan Vekilleri, Kadın ve Gençlik Kolları ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Bölge Koordinatörü Mehmet Ali Okur, Düzce'deki uyumun herkese örnek olması gerektiğini belirterek, "Birlik ve beraberliğimizin neticesinde Düzce'de seçimlerde çok güzel bir sonuç elde ettik. Milletvekillerimiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve tüm ana kademelerimizin üstün çalışmalarını gördük. Bundan sonra gücümüze daha fazla güç katacağız. Düzce'deki orkestranın tek sesliğini görebiliyorum ve bu uyumun da Genel Merkezden görüldüğünü belirtmek isterim. Bu Tek seslilik başarının da anahtarıdır" dedi.

AK Parti Düzce Ocak ayı İl Danışma Toplantısında konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, "Sizlerde takip ettiğiniz gibi yoğun bir gündem içerisindeyiz. Devletimiz; hain bölücülerle tüm gücü ile mücadele ederken, Güneydoğu'da Kürt kardeşlerimizi PKK'nın zulmünden kurtarmak için gece gündüz çalışırken, maalesef ki "Düşünce Özgürlüğü" kisvesi altında akademisyenlerden ve avukatlardan destek gelmektedir. Bunu esefle kınıyorum. Dünyanın hiçbir yerinde teröre ve şiddete yönlendirecek açıklamalar düşünce özgürlüğü kapsamına alınamaz" dedi.

"ZALİMİN KARŞISINDA OLACAĞIZ"

Terör örgütlerinin cezalarını mutlaka çekeceklerini kaydeden İl Başkanı Hikmet Keskin, " Hendekler kazarak, okullar yakarak, insanlar katlederek Kürt kardeşlerimize hayatı zindan eden PKK'ya iki kelam etmeyen bu güruh, kolluk güçlerimizin bu ortamı düzeltmek için yaptıkları operasyonları katliam olarak göstermek istemektedirler. Bu hainlik değil de nedir?" diye sordu.

Osmanlı İmparatorluğundan bu yana nerede zulüm gören Müslüman varsa orada Türk Devletinin müdahil olduğuna dikkat çeken AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, " Bizler Osmanlı'nın torunları olarak her zaman kardeşlerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz. Çünkü bizim genlerimizde liderlik vardır. Biz; 2023, 2071 hedefleri derken Yeniden Büyük Türkiye olarak küresel bir güç olma hedeflerimiz var. Ne yazık ki bunlar anlayamaz ve kavrayamaz. Çünkü içlerindeki kin ve nefret bu kardeşliği kavratamaz. Bunca kritik meselelerle uğraşırken, bir muhalefet partisinin başkanı bu milletin oyu ile seçilmiş, milletin devlete tezahürü bir makamda olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a "Diktatör Bozuntusu" diyen Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunduk" ifadelerinde bulundu.

"KURUM TOPLANTILARI DEVAM EDECEK"

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, şehrin sorunlarını yapılan toplantılarla en üst makamlara ilettiklerini belirterek, " Bizler uyum içerisinde; belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz ve ilgili kurumlar ile görüşüyoruz. Sorunlara hâkimiz. Çözümleri üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Bildiğiniz üzere Düzce'deki tüm devlet kurumlarını, üç milletvekilimiz ve ben ziyaret ederek sorunları hakkında istişare etmiş ve projeler hakkında sunum almıştık. Bunların neticesinde de Ankara'da gerekli girişimlerde bulunmuştuk. Daha sonra tespit ettiğimiz sorunların önemine göre Karayolları, DSİ, Türk Telekom ve SEDAŞ yetkililerini Düzce'ye getirerek Belediye Başkanlarımız ve Milletvekillerimiz ve grup başkan vekillerimizin de katıldığı toplantılarla sorunları masaya yatırmıştık. Düzce'mizin ve ilçelerimizin tüm sorunları ilgililere iletilmiştir. Sonuç almak için takibini en üst düzeyde yapılmaktadır. Toplantılarımız, diğer kurumlarla da rutin olarak devam edecektir" ifadelerinde bulundu.

KEŞİR "CÜBBENİZİ ÇIKARTIN SİYASETE ATILIN"

İl Danışma Toplantısında Milletvekilleri adında konuşan AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce'nin sorunlarını 7 Haziran ve 1 Kasım seçim kampanyaları öncesinde ve sonrasında yapılan toplantılarla gerekli yerlerden aldıklarını belirterek, DSİ, Karayolları, SEDAŞ ve Türk Telekom ile toplantıların il için yararlı olduğunu belirtti.

1128 Akademisyenin devleti katliamla suçlayan bildiriyi Düşünce Özgürlüğü çerçevesinde değerlendiren Düzce Barosuna bağlı avukatlara da cübbelerine çıkartarak siyasete atılmasını tavsiye eden AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, " Bu hafta İl Teşkilatımızın öncülüğündeki Kılıçdaroğlu'nun hakaretlerine yönelik suç duyurusuna biz de milletvekilleri olarak dahil olduk. Cumhurbaşkanımızı kimseye yedirtmeyiz. O asla yalnız yürümeyecek" diye konuştu.

HER BİRİM FAALİYETLERİNİ ANLATTI

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir'in konuşmalarının ardından Düzce Belediye Başkan Vekili Murat Caymaz, İGM Grup Başkan Vekili Cahit Aydın, Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Keziban Ay ve Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç yaptıkları faaliyetleri partililerle paylaştı.

Ardından AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin'in başkanlığında kurulan divan kurulu, sunumların müzakeresi bölümünde İl Danışma Meclisi toplantısına katılan AK Partililerin sorunlarını yanıtladıktan sonra toplantı sona erdi.

TEK Sesli Orkestra Başarının Anahtarı Olacak

TEK Sesli Orkestra Başarının Anahtarı Olacak

TEK Sesli Orkestra Başarının Anahtarı Olacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim