• BIST 9693.46
  • Altın 2505.484
  • Dolar 32.5806
  • Euro 34.8076
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

TEK Aşkı Kırmızı Bisikleti

TEK Aşkı Kırmızı Bisikleti
İstanbul Kadıköy'de yaşayan Mehmet Yapar'ın tek aşkı kırmızı bisikleti.

İstanbul Kadıköy'de yaşayan Mehmet Yapar'ın tek aşkı kırmızı bisikleti. Kısa sürede binlerce takipçisi olan kırmızı bisikletin sahibi Yapar, bisikletine duyduğu sevgiyi anlattı.

35 yaşındaki evli ve bir çocuk babası olan Yapar, şehrin kötü enerjisinden ve hayatın bitmek bilmeyen sorunlarından biraz olsun kurtulabilmek için, kendisine bir yol ararken, 11 ay önce kırmızı bisikletiyle tanıştı. Yeni bir bisikleti olmasına rağmen 56 yıllık bisikletine aşık olan Mehmet Yapar, ara sıra yoğun iş hayatının arasında, kendisine küçük zamanlar ayırıp kırmızı bisikletiyle küçük turlara çıkıyor. Kırmızı bisikletin cazibesine kapılıp ona laf atanlarla iletişim kuruyor. 60'lı, 70'li yıllarda yaşayanların hikayelerini dinliyor. Mehmet Yapar, açtığı sosyal medya hesabında, çektiği fotoğrafları arkadaşlarıyla da paylaştı ve her fotoğrafın altına onlara umut veren yazılar ve büyük düşünürlerden alıntılar yazdı.

İSTANBUL'DAN ANADOLU'YA

Kısa sürede binlerce takipçisi olan kırmızı bisikletin sahibi Yapar, 11 ay önce yaşadığı sıkıntıları kırmızı bisikletiyle atlattığını, eşinin zaman zaman şikayetçi olduğunu ama bisikletine daha fazla vakit ayırdığını söyledi. Yapar, "Hayatın ve İstanbul'un her anını ölümsüzleştirdik, fotoğraflar çektik insanlarla sohbet ettik. Yeri geldi ben onu, yeri geldi o beni taşıdı. Biraz da olsa kendinize vakit ayırın. Bir bisiklete bindiğiniz zaman gittiğiniz iş ve ev yolu bisikletle gittiğiniz zaman çok farklı oluyor. Farklı insanlar, ortamları görmüş oluyorsunuz" diye konuştu.

İstiklal Caddesi'nde tramvayı durduranlar, gel kardeşim değişelim diyenlerle karşılaşan Yapar, "Sadece bisiklet olarak düşünmeyin bir metal parçası ama gerçek bir dost ve arkadaş. Sevin samimi olun samimi olduğunuz zaman insanlar sizin samimiyetini ve güzelliğinizi anlıyor" dedi.

İstanbul'da her yeri gezdiğini belirten Yapar, gelecekteki projesinin Anadolu'ya açılmak olduğunu, Anadolu'nun en ücra köşelerine samimi ve yürekli insanların olduğu yerleri görmeye devam edeceğini ifade etti.

TEK Aşkı Kırmızı Bisikleti

TEK Aşkı Kırmızı Bisikleti

TEK Aşkı Kırmızı Bisikleti

TEK Aşkı Kırmızı Bisikleti

TEK Aşkı Kırmızı Bisikleti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim