• BIST 9693.46
  • Altın 2509.143
  • Dolar 32.5805
  • Euro 34.8237
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

TEBEV’in Şefkat Eliyle Yeniden Hayata Bağlandı

TEBEV’in Şefkat Eliyle Yeniden Hayata Bağlandı
Eskişehir'in Çamlıca mahallesinde yalnız yaşayan 74 yaşındaki İsmet Kocaoğlu, Tepebaşı Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri (TEBEV) ekibinin yardımı ile...

Eskişehir'in Çamlıca mahallesinde yalnız yaşayan 74 yaşındaki İsmet Kocaoğlu, Tepebaşı Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri (TEBEV) ekibinin yardımı ile adeta yeniden hayata bağlandı.

Evlerin badana boyası, çatının onarılması, mutfak dolabının yenilenmesi, eskimiş yatakların değiştirilmesi, salon eşyalarının iyileştirilmesi gibi birçok konuda yardım eden TEBEV, ayrınca kendine bağlı olan vatandaşların rutin olarak sağlık kontrollerini de yapıyor, hatta ihtiyaç olduğu anda hastaların hastaneye ulaşımını da sağlıyor.

Çamlıca Mahallesi'ndeki evinde yalnız yaşayan 74 yaşındaki İsmet Kocaoğlu, TEBEV'in elinin değdiği vatandaşlardan yalnızca biri. Uzun süre önce girdiği bunalım nedeniyle hayata küsen İsmet Kocaoğlu, gözyaşları eşliğinde "Allah'tan başka kimsem yok. Allah bin kere razı olsun Ahmet Başkan'dan. O'nun sayesinde hayattayım ben. Bir oğlum var, ama ben burada yalnızım. Evime gelen TEBEV personelinden son derece memnunum. Öyle güzel çalışıyorlar ki belki de kendi evlerinden bile daha güzel temizliyorlar evimi. Onlar benim kızım gibi. Saygıda sevgide kusur etmiyorlar. Bir geliyorlar evimi pırıl pırıl yapıp ayrılıyorlar. Çay demliyorlar beraber içiyoruz. Belediyemiz bizlere gezi düzenliyor. Görmediğimiz yerlere gittik. Konya'ya, Bursa'ya gittik. Her yıl Ahmet Başkan bahçeme kahvaltıya gelir. Bizleri hiç unutmaz."

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise TEBEV çalışmaları ilgili şöyle konuştu:

"Tepebaşı Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri, gerçekten ihtiyacı olan vatandaşlara hizmet ediyor. Arkadaşlarımız bu konuda çok hassas çalışıyorlar. Evlerini onarıyorlar, gerektiğinde hastaneye götürüyorlar, rutin olarak temizlikleri yapılıyor, yine rutin olarak sağlık kontrollerinden geçiriliyorlar. Kısacası TEBEV, sıcak bir el olarak vatandaşlarımıza dokunuyor. Bir hekim gözüyle baktığımda, vatandaşlarımın morallerinin de iyi olması gerektiğini düşünüyorum. TEBEV kontrolünde olan vatandaşlarımızla gezilere gidiyoruz. Arada bir kahvaltıda buluşuyoruz. Bazen eğlenceler düzenliyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Nerede ihtiyaç sahibi varsa, Tepebaşı Belediyesi gücü yettiğince orada olacaktır."

TEBEV’in Şefkat Eliyle Yeniden Hayata Bağlandı

TEBEV’in Şefkat Eliyle Yeniden Hayata Bağlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim