• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

TEB BNP Paribas İstanbul Cup’ta kurayı halk çekti

TEB BNP Paribas İstanbul Cup’ta kurayı halk çekti
TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ta ana tablo kuraları çekildi. İstinye Park Alışveriş Merkezi'ndeki kurayı çocuklar ve izleyiciler çekti.

TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ta ana tablo kuraları çekildi. İstinye Park Alışveriş Merkezi'ndeki kurayı çocuklar ve izleyiciler çekti.

Türk oyuncular Çağla Büyükakçay ve Ayla Aksu ilk turda elemelerden gelen tenisçilerle eşleşirken, İpek Soylu'nun rakibi ise İsviçreli Stefanie Vögele oldu.

TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ın ana tablo kura çekimi Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Binark, Turnuva Koordinatörü Erhan Oral, Başhakem Chen Shu ile milli tenisçiler Çağla Büyükakçay ile İpek Soylu'nun katılımıyla İstinye Park AVM'de gerçekleşti.

Kura çekimi sonunda turnuvanın 1 numaralı seribaşı Anna Karolina Schmiedlova ve son şampiyon Lesia Tsurenko elemelerden gelen isimlerle eşleşti. Türk oyunculardan Çağla Büyükakçay ve wild card'la turnuvaya katılan Ayla Aksu da ilk tur maçlarını elemelerden gelen tenisçilerle yapacak. Bir başka wild card'lı milli raket İpek Soylu'nun rakibi ise İsviçreli Stefanie Vögele oldu.

CENGİZ DURMUŞ: TENİS ÜLKESİYİZ

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, 2005 yılından bu yana düzenlenen TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ın bir hayali gerçekleştirdiğini belirterek, "İstanbul Cup geçmişte hep dünyanın en büyük yıldızlarının katıldığı bir turnuva oldu. Bugün kendi yıldızlarımızı alkışlamaya hazırlanıyoruz. Türkiye artık dünyanın en fazla tenis turnuvası düzenleyen ülkelerinden birisi. Batman'da, Ağrı'da, Samsun'da, Erzurum'da uluslararası organizasyonlar düzenliyoruz. Ülkemizin tenis ülkesi olduğunu tüm dünyaya ispat ediyoruz." diye konuştu.

Durmuş, turnuvanın lisans sahibi Garanti Koza ile isim sponsoru TEB BNP Paribas'ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

SPORSEVERLERE DAVET

Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Binark, halkın çekeceği kura ile spor tarihinde bir ilki gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Her sene olduğu gibi yine çok güzel bir turnuva bizi bekliyor. 24 Nisan'da Ajda Pekkan konseri de organizasyona renk katacak. Tüm sporseverleri maçlara bekliyoruz." dedi.

Milli oyuncular Çağla Büyükakçay ve İpek Soylu da İstanbul'da en iyi performanslarını sergilemek istediklerini ifade ederek, seyirci desteği beklediklerini söylediler.

Konuşmalardan sonra çocuklar ve izleyiciler TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ın kuralarını çekti. Milli oyuncu İpek Soylu'nun kurada kendini çekmesi gülüşmelere yol açtı. Kura çekiminin ardından milli tenisçiler Çağla Büyükakçay ve İpek Soylu, izleyenlere kısa bir gösteri sundu. İki oyuncu imzalı topları, ziyaretçilerle paylaşırken daha sonra alışveriş merkezinde kurulan turnuva standına giderek hayranlarına imza dağıttı.

Cihan

TEB BNP Paribas İstanbul Cup’ta kurayı halk çekti

TEB BNP Paribas İstanbul Cup’ta kurayı halk çekti

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim