• BIST 9079.97
  • Altın 2323.454
  • Dolar 32.3566
  • Euro 34.9396
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

TBMM Plan Ve Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i Ziyaret Etti.

TBMM Plan Ve Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i Ziyaret Etti.
AK Parti Isparta Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ve partililerle birlikte Isparta...

AK Parti Isparta Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ve partililerle birlikte Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ITSO) ziyaret ederek burada bir toplantı yaptı. Toplantıda ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. ITSO Başkanı Başdeğirmen, Isparta'nın ekonomisinin güçlenmesi, projelerin hayata geçirilmesi gibi konularda Milletvekili Bilgiç ile sık sık bir araya geldiklerini söyleyerek, "Sayın Vekilimizin yeni görevi ile birlikte Ispartamız daha fazla hizmet alacaktır. Her zaman olduğu bizlerde Ispartamızın menfaatleri doğrultusunda hep birlikte hareket edeceğiz."dedi.

Isparta'nın yaşanabilir iller arasındaki yerini en üst seviyelere ulaştırmak, ekonomisini güçlendirmek, projelerini hayata geçirmek ve adından söz edilen iller kategorisine ulaştırmak için hep birlikte çalışacaklarını belirten Başdeğirmen, "Odamız olarak İlimize Ekonomi Kampusu kazandırmak için 1 yıldır mücadele veriyoruz. İşin başından bu yana Sayın vekilimizle istişare halinde olduk, birçok konuda bize yardımcı ve destek oldular kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Ziyaretlerle, ikili görüşmelerle sorunların daha çabuk çözüldüğü ve yeni projelerin hayata geçirildiğini görüyoruz. Bu görüşmeler bizlerin ufkunu açtığı gibi ilimizde hak ettiği hizmetlere ulaşabiliyor. Bunlar bizim için önemli çalışmalar önümüzde 4 yıl var bu süreçte siyasi bir seçim yok. Bu dönemde Sayın Vekilimizin gücü ile Isparta'ya birçok hizmet geleceğini umuyoruz. Bunun yanı sıra son günlerde yaşadığımız Rusya krizine de değinecek olursak, Hükümetimizin ve devletimizin bu konudaki kararlı duruşunu destekliyoruz. Çünkü Türkiye büyük bir ülke ve gücümüzü de herkesin bilmesi gerekiyor. Yaşanan ekonomik olumsuzlukların çözüleceğine inanıyoruz. Ticaretimiz uzlaşma ile çözüm bulacaktır. Bu konuda da hiçbir zaman umutsuz değiliz" dedi.

EKONOMİ KAMPÜSÜ ÖNEMLİ BİR PROJE

Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Milletvekili Bilgiç de, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile sık sık bir araya geldiklerini belirterek, "Kendisi ilin sorunlarının çözümü noktasında görüşüyoruz. Özverili çalışmalarından dolayı Sayın Başkana teşekkür ediyorum" dedi. Isparta'ya hizmet etmek için sivil toplum kuruluşları kamu kuruluşları ve belediyelerin birlik içinde çalışması gerektiğini belirten Milletvekili Bilgiç şöyle devam etti:

"Ticaret ve Sanayi Odamızda toplantı yaparak önümüzdeki süreçte Isparta'ya ilişkin konularla istişare edelim dedik. Başkanımızın de dediği gibi sürekli bir aradayız ve İlimizle ilgili konuları birebir takip diyoruz. Önümüzdeki süreçte Isparta adına takip etmemiz gereken pek çok proje var. Biz başkanlarımızla da sürekli birlikteyiz görüşmeler yapıyoruz, beyin fırtınası yapıyoruz. Şehrin bütün aktörlerinin bir arada olması önemli. Belediye, üniversite, Ticaret ve Sanayi Odası, bizler Isparta'nın menfaatleri doğrultusunda birlikte hareket ederek geleceği şekillendirmeliyiz. Atılması gereken adımlar var, artık bizim görevimiz belli bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ilimizin gelişmesi adına her zaman elimizi taşın altına koyacağız. Ispartamızın menfaatleri için gelen hiçbir talebi geri çevirmedik bundan sonra da böyle olacak. Bu bağlamda lokomotif olarak Ticaret ve Sanayi Odamızı görüyoruz işleri takip noktasında özverili ve fedakarca çalışmalar yapıyorlar kendilerine de teşekkür ediyorum. Ayrıca Ekonomi Kampusu uzun uğraşlar neticesinde yapılacak. Belli bir noktaya geldik, inşallah önümüzdeki ayda temeli atılacaktır, gerçekten Isparta için son derece önemli ve prestijli bir proje memleketimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim