• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Taha Özhan, Başkan Çakır’ı Ziyaret Etti

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Taha Özhan, Başkan Çakır’ı Ziyaret Etti
TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir...

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çakır, büyükşehir statüsü ile Malatya'da ciddi değişimler olduğunu belirtti. Çakır, "Büyükşehir ile birlikte oluşan yeni sorumluluk alanlarına yoğun bir hizmet akışını gerçekleştiriyoruz. Eğitim, sağlık, ekonomi ve yeni istihdam alanlarının açılması ile Malatya'mız daha hızlı bir gelişme ve büyüme sağlayacaktır. Büyükşehrin kentleşme adına getirmiş olduğu çok önemli fırsatlar bulunmakta. Büyükşehir uzun vadeli ve sağlıklı planlar yapma fırsatı veriyor. Büyükşehir Belediyesi olarak başlatmış olduğumuz çok önemli master planlarımız var. Ulaşım, İmar, jeolojik etüt çalışmaları, katı atık sahalarının bir merkezde toplanması ve çevreye verilen zararların asgariye indirilmesi, kent estetiği gibi birçok konuda şehrin geleceğine yönelik uzun vadeli çalışmalar yürütüyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak yol açma, genişletme ve asfaltlama çalışmalarında büyük bir başarı sağlandı. Malatya'nın her noktasında yapılan çalışmalar neticesinde 2015 yılı içerisinde gerekli altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra bin 200 kilometre yolun asfaltı tamamlanmıştır. Hizmet ve yatırımlarımızı gerçekleştirirken vekillerimizle birlikte kentimizi geleceğe taşımak için koordineli bir şekilde hareket ederek toplantılar yapıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak hazırlamış olduğumuz projelere il teşkilatımızın ve milletvekillerimizin ilgi ve destekleri, kentimizin gelişmesi adına sevindiricidir. Gerçekleşen bu ziyaretlerle de proje ve çalışmaları istişare etme imkanı buluyoruz" şeklinde konuştu.

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Taha Özhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın Malatya'nın büyükşehir olmadan önce de Belediye Başkanı olmasının Malatya için büyük bir şans olduğunu aktardı. Özhan, "Başkanımız büyükşehre geçiş tecrübesini yaşamış olduğundan daha donanımlı ve hazır bir şekilde diğer birçok belediyenin yaşamış olduğu sıkıntıları yaşamadan projelerini hayata geçirmektedir. Projelerin ve yol haritasının belli olması bile bir kent için çok önemli. Başkanımızın başlatmış olduğu projeleri alnının akıyla tamamlayacağına inanıyorum. Büyükşehir Belediyemiz yapmış olduğu hizmetlerle Malatya'nın geleceğine yatırım yapıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'a bugüne kadar yapmış olduğu çalışma ve gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim